Ο φτερωτός θεός έρωτας έριξε τα βέλη του στην Ναταλία Γερμανού

Με ποιον αισθάνεται «Μες στην καλή χαρά» η παρουσιάστρια;

Ο φτερωτός θεός έρωτας έριξε τα βέλη του στην Ναταλία Γερμανού

​Ο έρωτας χτύπησε την πόρτα της Ναταλίας Γερμανού. Τα δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια του ALPHA να είναι εδώ και δύο μήνες Μες στην καλή χαρά με τον ηθοποιό Γιώργο Νινιό που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Είναι στιγμές».

Πριν από λίγες μέρες δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι είναι ερωτευμένη. Όνομα δεν είπε αλλά οι συχνές εμφανίσεις του Γιώργου Νινιού στα μαγαζιά που παίζει μουσική δεν αφήνουν περιθώρια για παρεξηγήσεις. Αν και είναι προσεκτικοί στις εξόδους τους και η ίδια Ναταλία έχει δηλώσει ότι αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον έρωτά της μακριά από τα φλας και την δημοσιότητα παρόλα αυτά ο έρωτας δεν κρύβεται.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο μήνες περίπου όταν ο Γιώργος Νινιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας « Μες στην Καλή Χαρά». Και τι δεν έκανε η Γερμανού για να αισθανθεί όμορφα ο καλεσμένος της.

Μέχρι και τραγούδι του αφιέρωσε χωρίς να εξηγήσει το λόγο που το επέλεξε. «Κοίταξε πίσω σου να δεις τι έχεις κάνει κοίταξε πίσω σου συντρίμμια και καπνός όλα τελειώσανε και εσύ μ' έχεις τρελάνει όλα τελειώσανε και μένω μοναχός» τραγουδούσε η Ναταλία και ο Νινιός για να ανταποδώσει της άνοιξε την καρδιά του και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι έχουν πολλά κοινά σημεία μεταξύ τους . Άλλοι μιλούν για ένα νέο ειδύλλιο που εξελίσσεται αργά αλλά σταθερά.

Σύντομα θα γνωρίζουμε...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top