Ρόμη Βασιλειάδη : «Οι γιατροί μου έδιναν λίγες ώρες ζωής»

Η ηθοποιός που παίζει με τον "Ονούρ", κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της

Ρόμη Βασιλειάδη : «Οι γιατροί μου έδιναν λίγες ώρες ζωής»

Η Ρόμη Βασιλειάδη που παίζει δίπλα στον τούρκο ηθοποιό Χαλίτ Εργέντς , γνωστό και ως "Ονούρ", στη σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της.

Η ηθοποιός περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε υποστηρίζοντας πως «όλα ξεκίνησαν όταν άρχισα να νιώθω ενοχλήσεις στην κοιλιά. Πονούσα καθημερινά τον τελευταίο μήνα, αλλά επειδή βρισκόμουν στην Κωνσταντινούπολη για δουλειά δεν έδωσα σημασία και συνέχιζα να πηγαίνω στα γυρίσματα και σε διάφορα ραντεβού που είχα».

Η Ρόμη πριν από 10 ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα για να μείνει και να κανονίσει μια δουλειά σε ένα παιδικό θέατρο. Όπως είπε η ίδια «συνέχιζα να πονάω. Ένα βράδυ ενώ ετοιμαζόμουν να βγω με έπιασε αφόρητος πόνος στην περιοχή της κοιλιάς και αιμορραγούσα. Μαζί μου ήταν ευτυχώς και ο φίλος μου. Αμέσως με πήγε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως έπρεπε να μπω αμέσως στο χειρουργείο».

Μάλιστα δεν πρόλαβε να ενημερώσει τους γονείς της καθώς όλα έγιναν πολύ γρήγορα. «Δεν μου έλεγαν τι είχα απλά έβλεπα τους γιατρούς να μαζεύονται γύρω μου και άρχισα να ανησυχώ. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μου είπαν πως είχα εσωτερική αιμορραγία και πως αν δεν έμπαινα αμέσως στο χειρουργείο το αίμα θα έφτανε μέχρι τους πνεύμονες. Οι γιατροί μου έδιναν λίγες ώρες ζωής. Έφτασα ένα βήμα πριν από τον θάνατο ».

Η κοιλιά της ηθοποιού είχε γεμίσει αίμα , εξαιτίας μιας κύστης που έσπασε και είπε «φοβήθηκα πολύ. Πριν μπω στο χειρουργείο έκλαιγα. Τέλος καλό, όλα καλά».

Τώρα αναρρώνει στο σπίτι με τους δικούς της και νοιώθει καλά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top