Η βιομηχανία της μόδας δεν την «θέλει» με ΤΙΠΟΤΑ την Adele

Εκεί δεν «πουλάει» η 23χρονη τραγουδίστρια

Η βιομηχανία της μόδας δεν την «θέλει» με ΤΙΠΟΤΑ την Adele

Το τελευταίο διάστημα, είχαμε «βαρεθεί» ν΄ακούμε για τις διακρίσεις της Adele, η οποία ερχόταν πάντα και παντού πρώτη όσον αφορά τα μουσικά πράγματα, με την επιτυχία της να είναι πρωτοφανής για την ηλικία της.

Φαίνεται όμως πως κανείς δεν μπορεί να τα έχει όλα. Τι κι αν η Adele είναι από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες παγκοσμίως, τα album της έχουν γίνει τέσσερις φορές πλατινένια και τα τραγούδια της «ύμνοι»;

Στη βιομηχανία της μόδας, η Adele δεν «πουλάει» με ΤΙΠΟΤΑ! Την αποκάλυψη έκανε η Alexandra Shulman, εκδότρια της βρετανικής Vogue, η οποία αποκάλυψε πως το τεύχος το οποίο είχε φιλοξενήσει την Adele στο εξώφυλλο, έκανε τις χειρότερες πωλήσεις όλων των εποχών!

Μάλιστα πρόσθεσε πως ο λόγος της αποτυχίας αυτής, οφείλεται στο look του προσώπου που απεικονίζεται, μια�� και πολλές γυναίκες επιλέγουν ν΄αγοράσουν το περιοδικό βάσει αυτού, και όχι της ουσίας του προσώπου.

Δεν είναι πάντως μόνο η Adele που δεν «πούλησε». Μπορεί η 23χρονη τραγουδίστρια να έκανε τις χειρότερες πωλήσεις όλων των εποχών για τη Vogue, αλλά και άλλοι συνάδελφοι της δεν τα έχουν πάει πολύ καλύτερα στο εν λόγω περιοδικό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top