Παπαρίζου και «σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία» στο Μπακού

Έκλεψε τις εντυπώσεις στη συνέντευξη Τύπου η Ελευθερία Ελευθερίου

Παπαρίζου και «σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία» στο Μπακού
Τραγουδώντας το «My Number One» αλλά και το «Σ’ Αγαπώ Γιατί Είσαι Ωραία» έκλεψε τις εντυπώσεις στο Μπακού η Ελευθερία Ελευθερίου, στη συνέντευξη Τύπου μετά την δεύτερη πρόβα του «Aphrodisiac» στη σκηνή του «Crystal Hall»!

Άνετη και επικοινωνιακή, η εκπρόσωπός μας στην Eurovision απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, ενώ δεν χάλασε χατίρι όταν της ζήτησαν να τραγουδήσει το κομμάτι με το οποίο η Έλενα Παπαρίζου έφερε τον διαγωνισμό στην Ελλάδα, αλλά και το αγαπημένο της ελληνικό τραγούδι.

«Θέλω να απολαύσω την εμπειρία και θα κάνω τα δυνατά μου για να είναι η χώρα μου μέσα στην δεκάδα, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια», τόνισε η Ελευθερία.

Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος Ρήγος μοίρασε σε όλους τους δημοσιογράφους ένα σημείωμα με το οποίο εξηγεί την χορογραφία του «Aphrodisiac». Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει, πηγή έμπνευσης ��ίναι η θεά Αφροδίτη, η θεά της ομορφιάς και του έρωτα στην αρχαία ελληνική μυθολογία, που γεννήθηκε μέσα από τα κύματα της θάλασσας και αναδύθηκε από τα κοχύλια.

Μάλιστα, οι κινήσεις της Ελευθερίας και των χορευτών μας είναι εμπνευσμένες από τρία έργα τέχνης για την Αφροδίτη: την Αφροδίτη της Μήλου, τη Νίκη της Σαμοθράκης και τον πίνακα «Η Γέννηση της Αφροδίτης» του Σάντρο Μποτιτσέλι.

Παράλληλα, η χορογραφία «παντρεύει» τα βήματα ενός παραδοσιακού χορού της Κρήτης με το freestyle και την αισθητική της jazz, ενώ οι χειρονομίες με τις παλάμες προς το μέρος του κοινού είναι μια αναφορά στη διάσημη χορογραφική δουλειά του Vaslav Nisinski, «Aπομεσήμερο ενός φαύνου», που συμβολίζει την ενέργεια και τα δύο τελευταία μέρη της χορογραφίας είναι εμπνευσμένα από τα αετώματα του Παρθενώνα!


Δείτε φωτογραφίες από την συνέντευξη και βίντεο με την Ελευθερία να τραγουδά «Σ’ Αγαπώ Γιατί Είσαι Ωραία»

​​​​ Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top