Δείτε: «λάμψη» και στυλ στην ορκωμοσία της Βουλής

Οι κυρίες που έκλεψαν την παράσταση

Δείτε: «λάμψη» και στυλ στην ορκωμοσία της Βουλής
Μαύρο, γκρι και σκούρο μπλε (ευτυχώς το χαλί της Βουλής είναι κόκκινο και κάνει αντίθεση) κυριάρχησε στην lifestyle πλευρά της ορκωμοσίας των βουλευτών.

Το βραβείο της πλέον καλοντυμένης πηγαίνει στην Όλγα Κεφαλογιάννη από την ΝΔ, που μπορεί να επέλεξε total black look, αλλά το κουστούμι της ήταν τόσο κομψό που μαγνήτισε τα βλέμματα.

Ακολούθησε η Άννα Καραμανλή, με μπεζ midi φούστα και λευκό εφαρμοστό πουκάμισο, ενώ η Φώφη Γεννηματά συμπλήρωσε την τριάδα των σικάτων βουλευτίνων, «σπάζοντας» την μαυρίλα του συνόλου της με μπεζ σακάκι.

Δάσος πριν και μετά την… φωτιά θύμιζε η Ροδούλα Ζήση, με μαύρη μακριά φούστα, μαύρο top, πράσινο σακάκι με ανθάκια, πράσινη τσάντα και πράσινες γόβες, ενώ το μαύρο look της με λευκό top «χάλασε» η Σοφία Σακοράφα.

Ασπρόμαυρο πουά για την Λιάνα Κανέλλη, μαύρο με «κλασσικό» κοκκινάδι στα χείλη η Ελένη Γερασιμίδου, ενώ αεράτη (as usual) εμφανίστηκε η Έλενα Ράπτη, με μαύρο κουστούμι και λευκό πουκάμισο.

Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, με ντεκολτέ ολίγον τι τολμηρό, η Θεοδώρα Τζάκρη, λευκό – ασημί φόρεσε η νέα βουλευτίνα Ρένα Δούρου, ενώ η Αλέκα Παπαρήγα έβαλε τα μαύρα της με top να κοκκινίζει στο εσωτερικό.

Σκούρο κόκκινο (το α��ωνιστικό) σύνολο και μαύρο σακάκι έβαλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η ομοϊδεάτισσά της Νάντια Βαλαβάνη έβαλε κάτι απλό (πιο απλό δεν γινόταν) και... πήγε: κάτι σε Tshirt θύμιζε το λευκό μπλουζάκι της βουλευτού! Στα λευκά ντύθκαν δύο κυρίες της Δημοκρατικής Αριστεράς, που κάθισαν σε διπλανά έδρανα και... δεν ξεχώριζε η μία από την άλλη, ενώ πράσινο επέλεξε η συνάδελφός τους από την Θεσσαλονίκη.

Συγχαρητήρια να πούμε και στην νέα βουλευτή που καθόταν πίσω από την κα. Γερασιμίδου (να μας συγχωρήσει που δεν μάθαμε ακόμα το όνομα) που «έσπασε» την πρωτοκαθεδρία των σκούρων χρωμάτων και έβαλε κιτρινάκι που έβγαζε μάτι ακόμα και στα… πανοραμικά πλάνα!

Για το φινάλε του καλού γούστου, έχουμε μία κυρία που επίσης δεν είναι βουλευτής: η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, με «κλασσικό» ασπρόμαυρο κουστούμι σε ίσια γραμμή και ψηλά τακούνια!


Δείτε φωτογραφίες των κυριών της Βουλής
​​​ Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top