Charlize Theron: «Μέχρι τα 11 μου χρόνια δεν είχα δόντια!»

Η διάσημη ηθοποιός μιλά για τα τραυματικά παιδικά της χρόνια

Charlize Theron: «Μέχρι τα 11 μου χρόνια δεν είχα δόντια!»

Για τα τραυματικά παιδικά της χρόνια μίλησε η Charlize Theron, που εξομολογήθηκε πως μέχρι την ηλικία των 11 ετών, δεν είχε δόντια!

Η 36χρονη ηθοποιός, δεν δίστασε να εξομολογηθεί το πρόβλημα της, λέγοντας πως η νεαρή της ηλικία ήταν αρκετά απογοητευτική:

«Ποτέ μου δεν είχα αυτό που λέμε… κάτασπρα δόντια! Ήταν πολύ σκληρό για μένα να πηγαίνω σχολείο, να βγάζουμε αναμνηστικές φωτογραφίες, και να μην μπορώ να χαμογελάσω, ενώ παράλληλη προσποιούμουν πως έχω δόντια».

Αιτία του προβλήματος της, ήταν τα πολλά αντιβιοτικά που έπαιρνε επειδή είχε ίκτερο, με αποτέλεσμα τα δόντια της να σαπίσουν και να της πέσουν.

Στη συνέχεια βέβαια τα έφτιαξε, με αποτέλεσμα να γίνει ένα από τα ωραιότερα μοντέλα του κόσμου, και το χαμόγελο της να θεωρηθεί από τα πιο… χαρακτηριστικά!

Η ίδια πάντως παραδέχεται πως όνειρο της δεν ήταν να γίνει μοντέλο. Απλά πάντοτε της άρεσε να ταξιδεύει, και έτσι αποφάσισε να το κάνει προκειμένου να εξερευνήσει τον κόσμο.

Και φυσικά, η διάσημη ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον γιο της Jackson, ο οποίος της έχει κλέψει και την καρδιά… και τα μυαλά!

«Ποτέ μου δεν ένιωσα πιο δημιουργική και με περισσότερη ενέργεια, παρόλο που πλέον κοιμάμαι ελάχιστα. Ποτέ μου δεν ήξερα πως μου αρκεί τόσος λίγος ύπνος. Πλέον, λειτουργώ και με τέσσερις ώρες ύπνου.Ο Jackson είναι ένα απίστευτο παιδί».

Όσο για τις προτεραιότητες της; καλή η δουλειά, αλλά όπως λέει «δεν είναι αυτή η ζωή μου. Νιώθω ευλογημένη με το επάγγελμα που κάνω, αλλά κρατάω και τις ισορροπίες μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top