Jennifer Lopez: εγκαταλείπει το «American Idol»!

Γιατί φεύγει από το talent show η Λατίνα star;

Την απόφαση να εγκαταλείψει το «American Idol» πήρε η Jennifer Lopez.

Η κριτής του μεγάλου talent show, θεωρεί πως έφτασε ο καιρός να ελαφρύνει λιγάκι το πρόγραμμα της, μιας και το reality της τρώει πολύ χρόνο από την προσωπική, αλλά και την επαγγελματική της ζωή.

Σύμφωνα με τα ξένα tabloids, η 42χρονη Λατίνα star, επικαλέστηκε «πολύ φορτωμένο πρόγραμμα», που δεν της επιτρέπει να τα συνδυάσει όλα μαζί.

Εκτός από την μεγάλη περιοδεία που θα ξεκινήσει με τον Enrique Iglesias στη Νότιο Αμερική, το Φθινόπωρο έχει προγραμματίσει παγκόσμια περιοδεία, κάτι το οποίο δεν θα της επιτρέψει να δίνει το παρόν στις οντισιόν του «American Idol», όπως επίσης και στα live shows.

Και επειδή εκτός από επαγγελματίας είναι και μάνα, η ίδια δηλώνει θέλει όπως λέει μέσα σ΄όλ΄αυτά να βρει χρόνο και για τα δίδυμα της Max και Emma.

Η ίδια πάντως, είχε εκφράσει εμμέσως της επιθυμία της ν΄αποχωρήσει από το show πριν λίγες μέρες, λέγοντας πως «είναι δύσκολο να συνδυάσεις μητρότητα με καριέρα. Πρέπει να τα βάλεις όλα κάτω και να θέσεις προτεραιότητες. Είναι η δεύτερη χρονιά μου στο show. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω και για τρίτη χρονιά».

Μάλιστα κατέληξε πως «είμαι λίγο κουρασμένη πλέον. Δεν πρόκειται να πω ψέμματα!»

​​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top