Πρωταγωνιστής σε διαφημιστικό της Harley Davidson ο Χ. Βασιλόπουλος

Easy rider ο γνωστός ηθοποιός

Πρωταγωνιστής σε διαφημιστικό της Harley Davidson ο Χ. Βασιλόπουλος

Πρώτη ανάρτηση: 17/05/2012 00:58

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος είναι το κεντρικό πρόσωπο της Harley Davidson. Ο Έλληνας ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της θρυλικής μάρκας μοτοσυκλετών και δηλώνει κατενθουσιασμένος.

«Αυτή είναι μια δουλειά για την οποία νιώθω πολύ περήφανος που βρίσκεται στο βιογραφικό μου γιατί είναι μια παγκόσμια εταιρεία και σίγουρα να σε διαλέγουν ανάμεσα σε τόσο κόσμο για να κάνει μια τέτοια καμπάνια, νομίζω είναι αρκετά τιμητικό», δήλωσε στο STAR ο ηθοποιός.

Όπως αποκάλυψε το casting διήρκησε δεκαπέντε μέρες και σ’ αυτό πήραν μέρος χιλιάδες άνθρωποι. Μάλιστα έκαναν και τρεις διαφορετικές οντισιόν, από τις οποίες τελικά διάλεξαν τον Χρήστο Βασιλόπουλο.

«Δε νομίζω ότι παίζει ρόλο αν είσαι όντως εμφανίσιμος ή δεν είσαι. Μπορεί να ψάχνουν κάτι πολύ συγκεκριμένο, έναν συγκεκριμένο τύπο ανθρώπου. Δεν έχει να κάνει τόσο πολύ με την ομορφιά ή αν είσαι εμφανίσιμος ή δεν είσαι. Ψάχνουν συγκεκριμένο τύπο», είπε.

Η φωτογράφηση έγινε στο Λος Άντζελες και κράτησε πέντε μέρες. Η καμπάνια είναι για την ανοιξιάτικη κολεξιόν της Harley Davidson η οποία και έχει κυκλοφορήσει ήδη στην Αμερική.

Η πορεία του Χρήστου Βασιλόπουλου δεν σταματά εδώ. Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί θα παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ των Καννών και ο ηθοποιός δηλώνει αποφασισμένος να κυνηγήσει το όνειρό του για διεθνή καριέρα.​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top