Επώνυμες που «κόλασαν» γυμνές ή με εσώρουχα!

Δείτε τις hot πόζες που συζητήθηκαν

Επώνυμες που «κόλασαν» γυμνές ή με εσώρουχα!
Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Επώνυμες που τόλμησαν και… κόλασαν ποζάροντας γυμνές ή φορώντας μόνο τα (δαντελωτά πάντα) εσώρουχά τους σου παρουσιάζει σήμερα το star.gr, θυμίζοντάς σου τα «άτακτα» κορίτσια που τα έβγαλαν όλα φάτσα – φόρα!

Ξεκινάμε από την πιο πρόσφατη, την δική μας Μαρία Μενούνος, που φωτογραφήθηκε όπως την γέννησε η μαμά της και ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι για λογαριασμό του περιοδικού «Allure». Στο ίδιο περιοδικό φωτογραφήθηκε ολόγυμνη και η Heidi Klum, με το κορμί της να παραμένει «λαμπάδα» παρά τα τέσσερα παιδιά και τα 38 της χρόνια.

Την προτίμησή της στα μαύρα δαντελωτά εσώρουχα φανέρωσε η Rihanna στο περιοδικό «Elle» που κυκλοφορεί αυτό τον μήνα, ενώ στο παρελθόν είχε ποζάρει με μεταξωτά εσώρουχα και το στήθος μισοσκεπασμένο για το ανδρικό «GQ».

Μαύρο δαντελωτό κορμάκι προτίμησε και η χυμώδης Sofia Vergara για το «Esquire», περιοδικό στο οποίο έδειξε τα κάλλη της και η πρωταγωνίστρια του «Slumdog Millionaire» Freida Pinto.

Σε ντουζιέρα με λευκό σουτιέν φωτογραφήθηκε η 20χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας «Οι Απόγονοι» Shailene Woodley, με μαύρες ζαρτιέρες στο «FHM» η Paris Hilton και με το χέρι να καλύπτει το γυμνό της στήθος στο «Interview» η Scarlett Johansson.

Τα στολισμένα με tribal σχέδια οπίσθιά της μας έδειξε μέσα από τις σελίδες του «Culo» η Nicole Scherzinger, την ώρα που η Gwyneth Paltrow έβαζε το χέρι της μπροστά στο στήθος της αφήνοντάς μα να δούμε το μαύρο εσώρουχο και το ασορτί καλσόν της.

Με μια γούνα να καλύπτει τα οπίσθιά της και γούνινες μπότες φωτογραφήθηκε η Diane Kruger στο «GQ», λευκό see through φόρεσε η Brooklyn Decker και το «Esquire» την «έστεψε» ως την πιο σέξι του 2010, ενώ η Nicki Minaj προέταξε το πληθωρικό της μπούστο στο «King».

Την διαφορά… στήθους έδειξε μέσα από το «Esquire» η Katy Perry κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται αν είναι αληθινά, ψεύτικα ή «θαύμα» του Phtoshop, ενώ η Eva Rachel Wood έβαλε δαντελωτά και ψηλές μπότες και φωτογραφήθηκε δεμένη σε καρέκλα


Απολαύστε το πλούσιο φωτορεπορτάζ με τις hot πόζες!

​​​ Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top