Στέλιος Μάινας: «Θα μπορούσε να είναι και ο γιος μου μεταξύ των θυμάτων του AIDS»

Ο ηθοποιός σχολίασε και τη δήλωση ΒΟΜΒΑ της Μπέσυς Μάλφα

Ο Στέλιος Μάινας σε συνέντευξη του μεταξύ άλλων μίλησε για το ανησυχητικό θέμα των ημερών μας, τις ιερόδουλες, τις δηλώσεις «φωτιά» της Μπέσυς Μάλφα και την παράσταση «Μια πορνογραφική σχέση» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός με μεγάλη στεναχώρια δήλωσε για τις ιερόδουλες με το Aids «έχει γίνει ντόρος με επαγγελματίες τέτοιου είδους. Δυστυχώς στις φωτογραφίες είδα τα παιδιά μας. Κορίτσια 18,19 ετών που διέσπειραν αυτό τον εφιάλτη. Αισθάνομαι θλίψη να τα βλέπω αυτά. Έπρεπε να υπάρχει μια πρόληψη και να ελέγχονται, να υπάρχει κρατική μέριμνα».

Ενώ συνέχισε μιλώντας για τον γιο του «εγώ με τον γιο μου δεν μιλάμε, γιατί έχω την αίσθηση ότι ένας νέος θωρακίζεται όπως μεγαλώνει στην οικογένεια του. Οι νέοι θέλουν να ανακαλύψουν τα πράγματα. Θα μπορούσε να είναι και ο δικός μου γιος μέσα σε αυτά τα θύματα με τις ιερόδουλες. Δυστυχώς θύματα είναι και οι ίδιες οι κοπέλες, που είναι θύματα των ναρκωτικών ουσιών».

Ο Στέλιος Μάινας όμως μίλησε και για τι�� δηλώσεις της Μπέσυς Μάλφα που "άναψαν φωτιές" στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια λέγοντας πως «έχω υπάρξει ζευγάρι με ομοφυλόφιλο». Ο ηθοποιός είπε πως «την Μπέσυ και τον άντρα της τους λέω κουμπάρα και κουμπάρο, καθώς μας συνδέει δυνατή φιλία πέρα από το θέατρο. Με πληροφορείται για πράγματα που δεν ξέρω. Ο καλλιτέχνης δεν έχει ανάγκη να πληροφορήσει το κοινό. Βέβαια, ξέρεις πως μπορεί να πεις σε ένα τραπέζι μια κουβέντα και να μεταφερθεί αλλιώς. Οι καλλιτέχνες είναι δημόσια πρόσωπα και υπόκεινται στις συνθήκες».

Τέλος, ο ίδιος υποστηρίζει πως «αρνούμαι να δημοσιοποιώ την προσωπική μου ζωή. Εγώ δεν είμαι αυτής της κατηγορίας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top