Α. Παρθένης: «Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι ήθελα να είμαι με την Κατερίνα»

Η κρυφή σχέση, ο ξαφνικός γάμος και ο ερχομός ενός παιδιού

Α. Παρθένης: «Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι ήθελα να είμαι με την Κατερίνα»

«Άμα θες να κρύψεις κάτι και να μην το διατυμπανίζεις το καταφέρνεις μια χαρά». Αυτό είναι το μότο του Αλέξανδρου Παρθένη και το απέδειξε περίτρανα όταν αποφάσισε να μας αιφνιδιάσει όλους και να παντρευτεί με την Κατερίνα Θάνου.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι με την Κατερίνα ήταν μαζί για πολύ λίγο χρονικό διάστημα, όμως και οι δύο είχαν καταλάβει από πολύ νωρίς ότι θέλουν να είναι μαζί και γι’ αυτό αποφάσισαν να παντρευτούν αρκετά γρήγορα.

«Ξέραμε και οι δύο τι θέλαμε πολύ γρήγορα. Προσπαθήσαμε να προστατέψουμε τη σχέση μας και γι’ αυτό σας ήρθε ξαφνικό. Θεωρώ ότι όταν έχεις περάσει από κάποιες σχέσεις στη ζωή σου, όταν θα γνωρίσεις έναν άνθρωπο, μπορείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Από την πρώτη μέρα κατάλαβα ότι θέλω να είμαι με την Κατερίνα», είπε ο Αλέξανδρος.

Ο Αλέξανδρος αποκάλυψε ότι το χαρακτηριστικό που την κέρδισε ήταν η υπομονή της και το απίστευτο χιούμορ της.

«Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να με κάνει να γελάω από το πρωί που θα ξυπνήσω μέχρι το βράδυ και πάνω από όλα μου αρέσει αυτό που βλέπω και έχω δίπλα μου», είπε.

Πάντως για παιδάκι ακόμα δεν το σκέφτονται. Είναι κάτι που το θέλουν πολύ, αλλά προς το παρόν θέλουν να απολαύσουν τον έρωτά τους.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης μίλησε όμως και για την περιπέτεια που έζησαν πριν λίγες μέρες, όταν διαρρήκτες μπήκαν μέσα στην πολυκατοικία που μένει με τη σύζυγό του.

Όπως είπε τρεις άνδρες μπήκαν στην αποθήκη που έχει το ζευγάρι στο υπόγειο, ενεργοποιώντας αμέσως τον συναγερμό. Όταν το αντιλήφθηκε το ζευγάρι, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, η οποία έφτασε σε σύντομο χρονικό διάστημα και τους έπιασε επ’ αυτοφώρω.

Οι συγκεκριμένοι δράστες είχαν κλέψει κι άλλες αποθήκες πολυκατοικιών και όπως είπε η αστυνομία ήταν σεσημασμένοι. ​​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top