ΦΟΥΛ στην κυτταρίτιδα η Britney Spears!

Η όψη φλοιού πορτοκαλιού της φτάνει μέχρι τη γάμπα!

ΦΟΥΛ στην κυτταρίτιδα η Britney Spears!

Γεμάτη κυτταρίτιδα είναι η Britney Spears, που μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχει χάσει αρκετά κιλά και το σώμα της να είναι σαφώς καλύτερο από το παρελθόν, αλλά η όψη φλοιού πορτοκαλιού δεν λέει να φύγει από πάνω της!

Το… «μυστικό» της 30χρονης star, αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της επίσημης φωτογράφισης για το «X-Factor», στο οποίο θα είναι κριτής όπως σας γράψαμε και τις προηγούμενες ημέρες από το star.gr.

Μαζί με τους υπόλοιπους κριτές του show (Demi Lovato, Simon Cowell και L.A Reid),έδωσε το παρόν στα studio Fox, όπου πόζαρε με όλο το team του talent show.

Σε μεγάλα κέφια η Britney, που αποφάσισε να φορέσει δυο διαφορετικά φορέματα με ένα κοινό σημείο. Και τα δυο ήταν super στενά και super mini, με αποτέλεσμα να έχουμε… αποκαλυπτήρια.

Τι είδους αποκαλυπτήρια; η κυτταρίτιδα στα πόδια της έκανε μπαμ την ώρα που προχωρούσε, ενώ σε πολλές φωτογραφίες, η όψη φλοιού πορτοκαλιού της φτάνει μέχρι τη… γάμπα!

Από τα πιο αστεία στιγμιότυπα δε, είναι όταν ο καλός της Jason Trawick προσπαθεί να την προστατεύσει από τους παπαράτσι, μιας και η 30χρονη star, κάθεται αμέριμνη, με το super mini φόρεμα της, χωρίς να υπολογίζει το φακό που έχει εστιάσει στα… πόδια της.

Ο,τι και να κάνει όμως ο αρραβωνιαστικός της, το… «ένοχο» μυστικό της Spears διακρίνεται ξεκάθαρα!

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες και δείτε τι εννοούμε…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top