Αλλαγές στο «Aphrodisiac» ετοιμάζει η ελληνική αποστολή

Δεν ικανοποίησε η πρώτη πρόβα. Tι ζήτησαν από τους διοργανωτές

Αλλαγές στο «Aphrodisiac» ετοιμάζει η ελληνική αποστολή
Να αλλάξουν τα πάντα όλα ζήτησε η ελληνική αποστολή από τους διοργανωτές της Eurovision, καθώς στην πρώτη πρόβα της Ελευθερίας Ελευθερίου τίποτα από όσα ζήτησε δεν έγινε!

Αντί για ουρανό και θάλασσα (σήματα - κατατεθέντα της Ελλάδας) που είχαμε ζητήσει, στο video wall έγινε... «παρέλαση» από κόκκινο, κίτρινο, φούξια και ροζ.
Η πανδαισία χρωμάτων ενόχλησε τον Κωνσταντίνο Ρήγο και την υπόλοιπη αποστολή, που αναζήτησε τους υπεύθυνους για τα γραφικά, ώστε να διορθωθεί το φόντο μας.

Παράλληλα, η Ελευθερία δεν «ξέφυγε» από (λιγοστές ευτυχώς) κορώνες, αφού το άγχος και η ενόχλησή της που τίποτε δεν πήγαινε όπως είχε ζητηθεί ήταν φανερά.

Κατά την διάρκεια της πρώτης συνέντευξης Τύπου της Ελλάδας στο Μπακού, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, εξήγησε πως η φιλοσοφία και η έμπνευση της χορογραφίας είναι η θεά της ομορφιάς, η Αφροδίτη, βασισμένη σε τρία έργα τέχνης: την Αφροδίτη του Μποτιτσέλι, τη Νίκη της Σαμοθράκης και την Αφροδίτη της Μήλου, με τις στάσεις τους να αναγνωρίζονται στις κινήσεις της ελευθερίας και των χορευτών μας.

Η επόμενη πρόβα του «Aphrodisiac» θα γίνει την Πέμπτη (10:30 ώρα Ελλάδας) και όλοι ελπίζουν οι υπεύθυνοι να μας δώσουν τον ουρανό και την θάλασσα που ζητήσαμε, ώστε να αναδείξουμε την δική μας Αφροδίτη…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top