Στέλλα Καλλή: πήγε επίσκεψη και… της έκλεψαν το αμάξι!

«Mέσα σε έξι μήνες μου πήραν τιμόνι, ζάντες και τώρα ολόκληρο»

Στέλλα Καλλή: πήγε επίσκεψη και… της έκλεψαν το αμάξι!
Για τρίτη φορά έπεσε θύμα κλοπής η Στέλλα Καλλή, που πήγε επίσκεψη σε φίλη της και… της έκλεψαν το αμάξι!

Η τραγουδίστρια βρισκόταν σε φιλι��ό σπίτι και είχε παρκάρει σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, όμως, αυτό δεν εμπόδισε τους δράστες να «σηκώσουν» ολόκληρο το αμάξι.

«Πραγματικά, είναι από τα δυσάρεστα που δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις», δήλωσε η Στέλλα σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star, προσθέτοντας πως εκείνη και οι φίλες της άκουσαν τον συναγερμό αν χτυπά, όμως, δεν πέρασε από το μυαλό τους πώς έκλεβαν το αυτοκίνητό της.

Ξινή της βγήκε η επίσκεψη της τραγουδίστριας όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί: «πραγματικά δεν μπορεί να περιγράψει κανείς τι νοιώθει σε αυτές τις περιπτώσεις! Κοίταζα δεξιά αριστερά... έλεγα “μήπως κύλησε”, “μήπως το άφησα αλλού και το ξέχασα”… “αποκλείεται να σήκωσαν το αμάξι εδώ, σε αυτόν το δρόμο”».

«Μέσα σε έξι μήνες μου πήραν πρώτα το τιμόνι, μετά τις ζάντες και τα λάστιχα και τώρα μου το πήραν ολόκληρο», κατέληξε η Στέλλα, λέγοντας πως πλέον άρχισε να πιστεύει στο κακό το μάτι, όμως, σε αυτές τις ενέργειες… ρίχνει άκυρο, όπως λέει και το νέο της τραγούδι με τον Φοίβο!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top