Έπεσε από τις σκάλες του θεάτρου η «Θεοπούλα»

«Φοβήθηκα... Σώθηκα από θαύμα», εξομολογείται

Έπεσε από τις σκάλες του θεάτρου η «Θεοπούλα»

Η Έφη Παπαθεοδώρου είχε ένα ατύχημα που παραλίγο να καταστεί μοιραίο για την ακεραιότητα της και την ανάγκασε να διακόψει τια παραστάσεις του θεατρικού έργου «Million like baby».

Η «Θεοπούλα» από το «Παρά πέντε» έπεσε από τις σκάλες των παρασκηνίων του θεάτρου λίγο μετά το τέλος της παράστασης και όπως η ίδια δήλωσε «σώθηκα από θαύμα»!

Η ηθοποιός εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται σε ακινησία στο σπίτι της.

«Ευτυχώς είμαι ελαφριά. Αν είχα περιττά κιλά, θα αντιμετώπιζα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Αυτή η σκάλα ήταν καρμανιόλα. Δεν παίζουν μόνο νέοι στο θέατρο. Φοβήθηκα για την ακεραιότητα μου. Θα μπορούσα να είχα σπάσει τη λεκάνη μου. Απορώ με τα παιδιά που έχουν παίξει εκεί πέρα και δεν έχουν χτυπήσει», είπε η ηθοποιός.

Η «Θεοπούλα» αποκάλυψε τον φόβο που αισθανόταν κάθε μέρα με τα σκαλοπάτια αυτά υπογραμμίζοντας πως «κάθε φορά που ήμουν στο θέατρο είχα αγωνία όχι για την παράσταση αυτή καθαυτή, αλλά για το πώς θα ανέβω και θα κατέβω αυτή τη σκάλα. Πρόκειται για μια σιδερένια σκάλα πλάτους δέκα πόντων. Είναι πάρα πολύ μικρά σκαλοπάτια με κακό φωτισμό. Το πόδι μου με το ζόρι πατούσε σταθερά. Κάθε βράδυ είχα την αγωνία αν θα ανέβω και θα κατέβω χωρίς να πέσω. Έτρεμα».​​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top