Επανασύνδεση για Eva Mendes και Ryan Gossling

ΔΕΙΤΕ τους να περπατάνε χεράκι χεράκι μετά τον σύντομο χωρισμό

Επανασύνδεση για Eva Mendes και Ryan Gossling

Μπορεί τα σενάρια να τους ήθελαν να έχουν χωρίσει μετά από μόλις μερικούς μήνες σχέσης, ��αίνεται όμως πως Eva Mendes και Ryan Gossling δεν άντεξαν και πολύ ο ένας χώρια από τον άλλον.

Το ζευγάρι, εθεάθη πιο αγαπημένο από ποτέ, να περπατά χεράκι χεράκι στους δρόμους της Νέας Υόρκης, σε έναν άκρως ρομαντικό περίπατο.

Με τα καφεδάκια τους ανά χείρας και ντυμένοι casual, έκαναν τη βόλτα τους, ενώ στη συνέχεια αγόρασαν κινέζικο φαγητό σε πακέτο για να το πάρουν σπίτι.

Πάντως οι φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει δεν έσκασαν τυχαία, μιας και το ζευγάρι είχε πάρα πολύ καιρό να κάνει μια κοινή δημόσια εμφάνιση, με αποκορύφωμα την solo εμφάνιση της Eva Mendes στο Gala του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης.

Η ίδια στη συνέχεια, καλεσμένη στο show της Elene DeGeneres, εξήγησε πως είναι επιλογή της να κρατά επτασφράγιστο μυστικό την ιδιωτική της ζωή:

«Είμαι ολίγον τι ανασφαλής, γι΄αυτό και θέλω να είμαι ιδιαίτερα προσεχτική στο τι λέω για τη σχέση μου. Είμαι υπερπροστατευτική. Είναι το πιο πολύτιμο πράγμα για μένα. Γι΄αυτό και το φυλάω πολύ καλά!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top