Νίκος Αναδιώτης:«Στα δικά μου μάτια η κοπέλα μου είναι η πιο όμορφη»!

«Δεν μου αρέσει να αναλώνομαι σε σχέσεις χωρίς μέλλον»

Νίκος Αναδιώτης:«Στα δικά μου μάτια η κοπέλα μου είναι η πιο όμορφη»!

Ο Νίκος Αναδιώτης σε συνέντευξη του στο «Πρωινό mou» μίλησε για τη μακροχρόνια σχέση του, τα σχέδια γάμου, τις δουλειές που έχει κάνει και τη συμμετοχή του στους «Βασιλιάδες».

Πως τον επέλεξαν να παίξει στην καθημερινή σειρά; «με είχαν δει σε ένα περιοδικό ως μοντέλο και μου είπαν πως τους αρέσει η φυσιογνωμία μου για τον ρόλο». Τι απάντησε ο Νίκος ; «δεν το αποδέχτηκα απευθείας. Σκέφτηκα και τις εξετάσεις στη σχολή που σπουδάζω και τι δουλειά θα έκανα μετά . Ήμουν άνεργος όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την ηθοποιία».

Το πρώην μοντέλο δηλώνει για τους συνεργάτες του πως «μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι ήδη ηθοποιός. Δεν ήταν κανένας αποκρουστικός», ενώ πρόσφατα του έγινε και πρόταση από το θέατρο.

Το χαμηλό προφίλ που διατηρεί οφείλεται ,όπως λέει και ο ίδιος, στο γεγονός πως «έχω κάνει αυτοκριτική και έχω αυτογνωσία. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και ακούω τα αρνητικά που λένε οι φίλοι μου».

Ο Νίκος Αναδιώτης ήρθε στην Αθήνα σε ηλικία 18 χρονών. Η καταγωγή του είναι από το Αίγιο και έχει τελειώσει τη γυμναστική ακαδημία με ειδικότητα στην ιππασία και το ποδόσφαιρο.

Ο ηθοποιός έχει κάνει πολλές δουλειές στη ζωή του «έχω δουλέψει σαν μπαρμαν, γυμναστής, μοντέλο, έχω πάει για να μαζέψω ελιές με τους γονείς μου και αν ήμουν εισοδηματίας θα ασχολούμουν με αυτό», λέει χαρακτηριστικά.

Αυτό το διάστημα σπουδάζει παράλληλα στην Πάτρα φυσιοθεραπεία, αλλά δεν προλαβαίνει να δώσει όλα τα μαθήματα, γιατί καθημερινά συμμετέχει στη σειρά «Βασιλιάδες».

Δεν του αρέσει να αναλώνεται σε σχέσεις χωρίς ουσία και μέλλον. Αυτό που πιστεύει έντονα είναι ο Θεός ,καθώς είναι «το μοναδικό πράγμα που δεν διαπραγματεύομαι», λέει χαρακτηριστικά.

Έχει σχέση δυο χρόνια και υποστηρίζει πως «στα δικά μου μάτια είναι η πιο όμορφη κοπέλα! Θα θέλαμε να παντρευτούμε, αλλά το πότε και το που είναι ρευστό γιατί δεν υπάρχει ..ρευστό»!

Μπορεί η κοπέλα του να μένει και να εργάζεται στην Πάτρα, αλλά αγαπιούνται πολύ και βρίσκουν χρόνο να περάσουν μαζί.

«Δε μπορώ τη ζήλια και δεν θα την άντεχα. Η κοπέλα μου δεν μου έχει δώσει δικαιώματα. Την αγαπάω επειδή μου αρέσει και με καλύπτει σε πολλά πράγματα. Όταν παντρευτ��ύμε φυσικά και θα επιλέξουμε τον θρησκευτικό γάμο, σεμνά και ταπεινά», υποστηρίζει ο Νίκος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top