Τι λένε οι επώνυμοι για το φαινόμενο της «Χρυσής Αυγής»;

Θορυβημένοι και ανήσυχοι από τις εξελίξεις

Τι λένε οι επώνυμοι για το φαινόμενο της «Χρυσής Αυγής»;
Η είσοδος της «Χρυσής Αυγής» στο ελληνικό κοινοβούλιο και μάλιστα με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά είναι ένα φαινόμενο που απασχολεί τους πάντες. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να μείνουν αδιάφοροι και επώνυμοι από το χώρο του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης.

«Μ’ έχουν ανησυχήσει τρελά οι 21 έδρες στην Χρυσή Αυγή. Έχω σοκαριστεί απίστευτα. Σε μια χώρα που έχει πάθει τόσα από το Ναζισμό, από το φασισμό είναι σοκαριστικό να δίνει 21 έδρες σε ένα φασιστικό κίνημα», δήλωσε ο Παναγιώτης Πετράκης.

Με αρκετή ένταση μίλησε και η Ζέτα Δούκα, η οποία υποστήριξε ότι έπρεπε να είχαμε μιλήσει για την Χρυσή Αυγή πριν από τις εκλογές.

«Έπρεπε να μιλήσουμε γι’ αυτό πριν, ώστε πολύς κόσμος να καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Και ίσως αν επαναληφθούν οι εκλογές κάποιοι να διορθώσουν το λάθος που έκαναν», τόνισε.

Ενοχλημένος φάνηκε και ο Αποστόλης Τότσικας, ο οποίος δήλωσε δεν θέλει να σχολιάσει καθόλου το θέμα.

«Εγώ θα έλεγα να το ξεχάσουμε και όσο το συζητάμε δείχνει ότι δεν το ξεχνάμε. Νομίζω ότι απλά έτυχε και πήραν τόσες ψήφους και θεωρώ ότι είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα», είπε.

Πιο ψύχραιμη ήταν η Μπέσυ Μάλφα που τόνισε ότι έχουμε Δημοκρατία και μπορούμε να τα δούμε όλα, ενώ αρκετά εκνευρισμένη ήταν η Παναγιώτα Βλαντή που δήλωσε:

«Μ’ ενόχλησε πάρα πολύ. Έχω στεναχωρηθεί πολύ που πήραν 7%, δεν θα έπρεπε να είναι έτσι και γι’ αυτό φταίνε τα δύο μεγάλα κόμματα».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top