Βιβλίο - σοκ: ψυχοπαθής η πριγκίπισσα Diana!

Tι αναφέρει συγγραφέας για την παιδική ηλικία του πρίγκιπα William

Βιβλίο - σοκ: ψυχοπαθής η πριγκίπισσα Diana!
Στη δύσκολη παιδική ηλικία του πρίγκιπα William αναφέρεται βιβλίο για την βρετανική βασιλική οικογένεια, με την συγγραφέα του, Penny Junior, να υποστηρίζει πως η πριγκίπισσα Diana ήταν ψυχοπαθής!

Περιγράφοντας την αδικοχαμένη πριγκίπισσα, η συγγραφέας αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοικτό: σύμφωνα με όσα γράφει, η Diana ήταν άκρως ανικανοποίητη, χειριστική, επιρρεπής σε ξεσπάσματα, με εγωιστικές ακρότητες και ζήλεια.

Για να τεκμηριώσει όσα γράφει, η Junior επισημαίνει πως η πριγκίπισσα έδιωξε την νταντά Barbara Barnes όταν ο William ήταν τεσσάρων χρονών επειδή δεν μπορούσε να δεχτεί το δέσιμο που είχε με τον γιο της!

Ο χαρακτήρας της Diana, σύμφωνα με την συγγραφέα πάντα, άλλαξε μετά τον αρραβώνα της, το 1981. Από ευχάριστη και χαμογελαστή, έγινε «σκοτεινή» και μονίμως λυπημένη, με την μεταστροφή της να αποδίδεται στο ότι εκείνη δεν γνώρισε ποτέ μητέρα.

Το βιβλίο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, με πολλούς να κατηγορούν την Junior ότι είναι «κολλητή» με την Camilla Parker Bowles και είναι παθολογικά ερωτευμένη με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top