Δεύτερος δημόσιος καυγάς Jennifer Lopez και Casper Smart

Της κάνει… «νερά» το toy boy!

Δεύτερος δημόσιος καυγάς Jennifer Lopez και Casper Smart

Πολύ συχνοί έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα οι καυγάδες της Jennifer Lopez με τον Casper Smart.

Πριν κάποιο διάστημα, σας είχαμε γράψει από το star.gr για τον άγριο καυγά της 42χρονης Λατίνας με τον 24χρονο χορευτή της, την ώρα που πήγαιναν να γιορτάσουν τα γενέθλια του σε υπερπολυτελές prive εστιατόριο.

Δεν πρόλαβε καλά καλά να περάσει λίγος καιρός, και το ζευγαράκι καυγάδισε ξανά σε δημόσια θέα. Αυτή τη φορά, οι παπαράτσι τους πέτυχαν και πάλι να μιλάνε έντονα μέσα στο αυτοκίνητο.

Όσοι τους άκουσαν λένε πως σίγουρα μάλωναν, χωρίς ωστόσο να καταλάβουν το αντικείμενο της διαφωνίας τους.

Το σίγουρο είναι πως η Lopez έδειχνε ιδιαίτερα εκνευρισμένη με τον νεαρό της αγαπημένο, με το ένα της φρύδι να φτάνει «στο θεό», κοιτώντας τον όλο ειρωνία.

Ούτε όμως και ο Casper έδειχνε πολύ ήρεμος, καθώς με το που βγήκε η Lopez από το αυτοκίνητο, δεν αντάλλαξαν ούτε ένα φιλί όπως συνηθίζουν να κάνουν.

Μες τα νεύρα η JLo, που σαν επαγγελματίας που είναι, κατάπιε την οργή της και πήγε να ετοιμαστεί για το talent show «American Idol», στο οποίο είναι κριτής.

Φόρεσε λοιπόν το λαμπερό της χαμόγελο και το απαστράπτον φόρεμα της, ξεχνώντας τον καυγά με το toy boy της, που μάλλον τελευταία έχει αρχίσει να της κάνει «νερά».

Λέτε να τρόμαξε ο Casper για τις κατά καιρούς δηλώσεις της πως θέλει κι άλλα παιδιά;;;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top