ΔΕΙΤΕ τι έγινε στα γυρίσματα του νέου video clip της Δέσποινας Βανδή

Βραδάκι στη Σκιάθο με συντροφιά πολλούς θαυμαστές της

Όπως έγραψε και το star.gr η Δέσποινα Βανδή στις 7 Μαΐου, λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη της συναυλία στο Γιοχάνεσμπουργκ, βρέθηκε στην Σκιάθο για τα γυρίσματα του νέου της video clip για «Το Νησί».

H Δέσποινα ακούραστη άλλαζε ρούχα και μαγιό, ενώ τα γυρίσματα έγιναν στο Μπούρτζι, στην Τσουγκριά, την Μπανάνα, τα Λαλάρια και το Μανδράκι.

Τη σκηνοθεσία του video clip ανέλαβε για μία ακόμα φορά ο στενός της φίλος και κουμπάρος της Κώστας Καπετανίδης. Το styling επιμελήθηκε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, ενώ τα μαλλιά και το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο επί χρόνια συνεργάτης της Δημήτρης Γιαννέτος.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να θαυμάσει από κοντά τη Δέσποινα και προσπαθούσε να την απαθανατίσει με φωτογραφικές μηχανές και κινητά τηλέφωνα. Μάλιστα μερικοί από αυτούς μεράκλωσαν κανονικά και δεν σταμάτησαν να χορεύουν στους ρυθμούς του κομματιού.

Η τραγουδίστρια όμως δεν είχε πολύ χρόνο στη διάθεσή της, αφού έπρεπε μέσα σε 24 ώρες να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του video clip και δεν κατάφερε να μιλήσει πολύ μαζί τους. Φρόντιζε όμως στα διαλείμματα των γυρισμάτων να τους χαιρετά και να τους στέλνει τα φιλιά της, ενώ κι εκείνοι της έδειχναν με κάθε τρόπο την αγάπη τους.

Το πρόγραμμα της Δέσποινας συνεχίζει να είναι απαιτητικό, αφού στις 12 Μαΐου έχει τη μεγ��λη της συναυλία στο Γιοχάνεσμπουργκ και στις 25 του μήνα στην Κύπρο. Λίγες εβδομάδες μετά θα δώσει άλλη μία συναυλία στο Βουκουρέστι.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top