Δείτε την Σταρ Ελλάς μόνο με τα εσώρουχα!

Ποζάρει όλο νάζι και μιλά για την σχέση από απόσταση και το κέρατο

Δείτε την Σταρ Ελλάς μόνο με τα εσώρουχα!
«Απορώ πώς μπορούν και γυρίζουν ερωτικές σκηνές! Δεν μπορώ καν να “παίξω” με κάποιον για τις ανάγκες μια φωτογράφησης», δηλώνει η Σταρ Ελλάς, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ποζάρει… με τα εσώρουχα, ενώ μιλά για την ζωή της στο εξωτερικό, τα προσωπικά της και την απιστία!

Τους τελευταίους δύο μήνες η σέξι μελαχρινή βρίσκεται στο Παρίσι, ωστόσο, ταξιδεύει συχνά για επαγγελματικούς λόγους: «είναι κουραστικό και δύσκολο. Πρέπει συνέχεια να πακετάρω και να ξεπακετάρω, δεν μπορώ να εγκατασταθώ κάπου. Επίσης, είμαι αρκετά μόνη μου, μου λείπουν οι δικοί μου και με την ταχύτητα που μετακινούμαι είναι δύσκολο να κάνω φίλους», λέει η Ηλιάνα, προσθέτοντας πως φροντίζει να απολαμβάνει το τώρα μιας και η δουλειά της έχει ημερομηνία λήξης.

Εκτός από το πήγαινε – έλα, η Σταρ Ελλάς έχει και ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.
Πώς τον διαθέτει;
«Όταν είμαι στο εξωτερικό, μόνη μου. Στην Ελλάδα περνάω μέρος του χρόνου μου με τον καλό μου, που μου λείπει πολύ».

«Μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει μια χαρά με την σχέση εξ’ αποστάσεως. Μπορεί να είναι και καλή η απόσταση γιατί η σχέση μένει φρέσκια. Είμαστε μαζί αρκετό καιρό, αλλά είναι σαν να τα φτιάξαμε πρόσφατα. Ανυπομονώ να τον δω, γνωριζόμαστε σιγά – σιγά και όλο αυτό έχει έναν ρομαντισμό που μου αρέσει. Το προτιμώ από το να πηγαίνουν τα πράγματα γρήγορα», λέει η Ηλιάνα και παραδέχεται πως, τόσο εκείνη, όσο και ο σύντροφός της, έχουν ανασφάλειες, αλλά δεν βασανίζονται με αυτές.

Όσο για το ενδεχόμενο να κάνει ο καλός της… κουτσουκέλα;
«Κακό του κεφαλιού του», απαντά η καλλονή και προσθέτει: «σε καμιά περίπτωση δεν θα συγχωρούσα το κέρατο. Αν το μάθαινα, γιατί παίζει και να μην το μάθεις, θα χωρίζαμε, γιατί, απλούστατα, εγώ δεν θα κεράτωνα ποτέ», ξεκαθαρίζει η Σταρ Ελλάς!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top