Κ. Καζάκος: «Ήταν μεγάλος ανήφορος η περιπέτεια με το γιο μας»

«Περάσαμε δύσκολα, αλλά τα καταφέραμε»

Κ. Καζάκος: «Ήταν μεγάλος ανήφορος η περιπέτεια με το γιο μας»
Για την περιπέτεια με τον μικρό του γιο, Ιάσονα μίλησε για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Καζάκος, αποκαλύπτοντας ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός τους πέρασαν πάρα πολύ δύσκολα.

«Έχουμε τον μικρό εδώ και ένα μήνα στο σπίτι. Έμεινε αρκετό καιρό στη θερμοκοιτίδα. Ήταν ένας μεγάλος ανήφορος αυτός, δύσκολα πράγματα, μια δοκιμασία για όλους. Ήταν δοκιμασία και για τον μικρό, που έπρεπε με το που ήρθε στη ζωή να παλέψει με πάρα πολλά πράγματα, δοκιμασία για εμάς, για το ζευγάρι, πολλούς μήνες τώρα», είπε ο ηθοποιός.

Πάντως τώρα είναι όλοι τους με ένα πλατύ χαμόγελο, αφού πέρασαν τα δύσκολα και τα κατάφεραν.

Σε όλη αυτή τη μεγάλη δοκιμασία ο Κώστας Καζάκος και η σύζυγός του Ιωάννα Μαρτζούκου ήταν πιασμένοι χέρι, χέρι και τα αντιμετώπιζαν όλα μαζί.

«Τέτοιες περιπέτειες είναι καταλύτης για ένα ζευγάρι. Αν έχει γερές βάσεις και υπάρχει μια σχέση γερή δε θα τη σπάσει. Αν δεν υπάρχει γερή σχέση μεταξύ του ζευγαριού οι μεγάλες δυσκολίες φέρνουν προβλήματα. Εμείς ήμασταν δίπλα ο ένας στον άλλο», είπε αν και παραδέχθηκε ότι η σύζυγός του ταλαιπωρήθηκε περισσότερο από το άγχος και την αγωνία της για τον μικρό.

Εκείνος ήταν εκεί, δίπλα της, βράχος να τη στηρίζει, παραμένοντας ψύχραιμος και υπομονετικός.

«Εγώ έπρεπε να ήμουν ο ψύχραιμος, ο πολύ λογικός, ο σίγουρος, διότι αν κι εγώ ξαφνικά ήμουν μες στον πανικό δε θα είχε πουθενά να πιαστεί η Ιωάννα», τόνισε.

Ο Ιάσονας είναι το δεύτερο παιδί του Κωνσταντίνου Καζάκου, αφού έχει και μια 12χρονη κόρη, την Τζένη από το γάμο του με την Τάνια Τρύπη. Μάλιστα όπως είπε η μικρή είναι κατενθουσιασμένη με τον αδελφούλη της και θέλει να τον περιποιείται και να τον φροντίζει.

Όσο για τις πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι; Όπως είπε ήταν αρκετά δύσκολες, αλλά τώρα έχουν μπει σε ένα πρόγραμμα και τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του είναι συνέχεια πάνω από τον μικρό.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top