Με τους δικηγόρους η Kim για να χωρίσει τον πρώην

Και ο Kris Humphries την αγαπάει ακόμα…

Με τους δικηγόρους η Kim για να χωρίσει τον πρώην

Ο γάμος εξπρές της Kim Kardashian με τον μπασκετμπολίστα Kris Humphries διήρκησε 72 ημέρες και η έκδοση του διαζυγίου τους πολύ περισσότερο!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Κυριακή το ��πόγευμα την σεξοβόμβα τη στιγμή που έβγαινε από την υπερπολυτελή βίλα της δικηγόρου της .

Το meeting μεταξύ της δικηγόρου και της Kim κράτησε τρεις ώρες. Η Kim θέλει να ξεμπερδεύει με τα διαδικαστικά και ζητά το συντομότερο δυνατό την έκδοση του διαζυγίου της!

«Ο Kris Humphries κρατάει με νύχια και με δόντια την όλη διαδικασία γιατί εξακολουθεί να την αγαπάει και την θέλει πίσω», ισχυρίζεται οικογενειακός φίλος του ζευγαριού.

Ο μπασκετμπολίστας του NBA δεν μπορεί να πιστέψει πως η πρώην αγαπημένη του σύζυγος βρήκε τόσο γρήγορα σύντροφο και μένει μαζί του. Ο λόγος για τον πρώην της Rihanna, τον Kanye West!

Η Kim απ’ ότι φαίνεται απολαμβάνει την κατάσταση , αφού ανεβάζει και φωτογραφίες στο twitter με το νέο της look. Για ποιον χτυπάει το ..καμπανάκι;

Πάντως την προηγούμενη Παρασκευή κανείς από τους δυο δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Τελικά τι θέλει το ζευγάρι; Ας αποφασίσουν και αυτοί να μην ψαχνόμαστε και εμείς..

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top