Γάμος το Δεκαπενταύγουστο για Παπαλουκά – Τσεκούρα

Το πήραν απόφαση και πάνε για… «κρεμάλ��»

Γάμος το Δεκαπενταύγουστο για Παπαλουκά – Τσεκούρα
Εδώ και τρία χρόνια η Βασιλική Τσεκούρα και ο Θοδωρής Παπαλουκάς ζουν τον έρωτά τους. Αποφάσισαν λοιπόν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί τον Δεκαπενταύγουστο στον Ιερό Ναό του Αγίου Σεραφείμ στο Κτήμα Νάσιουτζικ. Μάλιστα κουμπάρα θα είναι η κολλητή της Βασιλικής, Νεσχάν Μουλαζίν.

Ο χώρος της γαμήλιας τελετής δεν επιλέχθηκε τυχαία, αφού η εκκλησία βρίσκεται δίπλα στο χώρο της δεξίωσης , ενώ το σκηνικό είναι άκρως παραδοσιακό, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκονται σε χωριό.

Ούτε όμως και η ημερομηνία είναι τυχαία. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας ήθελε στο γάμο του να είναι όλοι του οι φίλοι από τον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδα, οπότε ο Δεκαπενταύγουστος ήταν η μοναδική ημερομηνία που θα μπορούσαν να παρευρεθούν όλοι σίγουρα όλοι.

Η πρόταση έγινε πριν από λίγο καιρό σε πολύ στενό, οικογενειακό κύκλο, ενώ αυτές τις μέρες η Βασιλική με τη βοήθεια της κουμπάρας της προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη μέρα.

Ο Θοδωρής πάλι βρίσκεται στο Ισραήλ, αφού παίζει στην ομάδα της Μακάμπι, όμως παρά την απόσταση, το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Μπορεί στο παρελθόν να πέρασαν μια σοβαρή κρίση και να χώρισαν για λίγο καιρό, όμως από το 2010 είναι αχώριστοι και τώρα πλέον προγραμματίζουν την κοινή τους ζωή.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top