Εσπευσμένα στην Κύπρο για τον πατέρα της η Άννα Βίσση

Στο πλευρό της οικογένειάς της για λόγους υγείας

Εσπευσμένα στην Κύπρο γ��α τον πατέρα της η Άννα Βίσση
Για ακόμα μία φορά πήρε το πρώτο αεροπλάνο για Κύπρο η Άννα Βίσση, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα της που αντιμετωπίζει σοβαρό χρόνιο πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με κυπριακά μέσα ενημέρωσης, η δημοφιλής τραγουδίστρια ταξίδεψε το Σάββατο, καθώς η κατάσταση του πατέρα της, Νέστορα, παρουσίασε νέα επιδείνωση.

Τόσο η Άννα, όσο και οι αδερφές της, Λία και Νίκη, προσπαθούν να δώσουν κουράγιο στη μητέρα τους, Σοφία, ελπίζοντας όλα να πάνε καλά για τον άνδρα της ζωής τους.

Η τραγουδίστρια δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη που τρέφει για τους γονείς της, ούτε και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πατέρας της. Μάλιστα, ακόμη και στο reality «Όσο έχω φωνή» στον Alpha έδειξε ένα ταξίδι – αστραπή που είχε κάνει για να βρεθεί κοντά τους, ξεσηκώνοντας θετικές και αρνητικές αντιδράσεις.

«Θεωρώ πως θα ήταν λάθος μου να μην υπάρχει στην ιστορία μου ο μπαμπάς μου, που μπορεί να μην είναι σε θέση να φοράει κοστούμι και να βγει στην τηλεόραση να μιλήσει, αλλά υπάρχει, χαμογελάει και είναι ευτυχισμένος που οι άνθρωποί του είναι κοντά του για να τον βοηθούν και να τον λατρεύουν. Όχι μόνο δεν “ξεπούλησα”, όπως πολύ άστοχα ειπώθηκε, τον πατέρα μου, αλλά έδειξα πόσο περήφανη είμαι γι' αυτόν», είχε απαντήσει η Άννα στους επικριτές της.


Δείτε την Άννα Βίσση με τον πατέρα της από επεισόδιο του «Όσο έχω φωνή»​
​​ Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top