Μοντέρνα και … εργαζόμενη πριγκίπισσα η Μαρί Σαντάλ

Η αγάπη της για την παιδική μόδα και για την Ελλάδα

Μοντέρνα και … εργαζόμενη πριγκίπισσα η Μαρί Σαντάλ

Εξώφυλλο στο γνωστό αμερικανικό περιοδικό έγινε η Μαρί Σαντάλ.

Στο 5σέλιδο αφιέρωμά του με τον τίτλο «Μοντέρνα Πριγκίπισσα», η σύζυγος του Παύλου, γιου του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, την παρουσιάζει ως μια δυναμική γυναίκα η οποία είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Επιτυχημένη επιχειρηματίας – έχει μία από τις πιο δημοφιλείς φίρμες παιδικών ρούχων στη Μ. Βρετανία- στοργική μητέρα πέντε παιδιών, αφοσιωμένη σύζυγος, η Μαρί Σαντάλ είναι μέσα σε όλα καταφέρνοντας παράλληλα να γίνεται αγαπητή στο κοινό.

«Ως γυναίκα πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να κάνεις κάτι δικό σου», δηλώνει.

Η κρίση στην Ελλάδα

Η Μαρί Σαντάλ στη συνέντευξή της στο περιοδικό δε διστάζει να εκφράσει πως νιώθει που η οικονομική κρίση μαστίζει την Ελλάδα, ενώ παράλληλα ονειρεύεται τις διακοπές στις Σπέτσες.
« Μας ραγίζει την καρδιά. Ο σύζυγός μου ασχολείται πολύ με θέματα που αφορούν την Ελλάδα. Γράφει άρθρα, ξεκινά ένα δικό του μπλογκ, και πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο CNN».

Η φιλία με τον Άντι Γουόρχολ

Η Μαρί Σαντάλ μιλάει ακόμα και για τη συνεργασία της με τον Άντι Γουόρχολ.
«Ήταν πολύ cool και στα 16 μου τον προσέγγισα και τον ρώτησα αν μπορώ να εργαστώ μαζί του. Εκείνος μου απάντ��σε: «Ναι τέλεια! Γιατί όχι;». Έκανα όλες τις δουλειές από το να σερβίρω μεσημεριανό μέχρι να απαντώ στα τηλέφωνα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top