Οι αλλαγές στο look της Charlize Theron

Παραμένει πάντα λαμπερή και sexy

Οι αλλαγές στο look της Charlize Theron

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Θεωρείται μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Στην πρόσφατη μάλιστα λίστα του περιοδικού People κατέκτησε την τρίτη θέση, αν και πολλοί είπαν ότι της άξιζε η πρωτιά.

Στο πέρασμα λοιπόν των χρόνων η Charlize δεν τόλμησε και πολλές αλλαγές. Έμεινε πιστή στο λαμπερό ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, ενώ ποτέ δεν είχε απότομες αυξομειώσεις στα κιλά της.

Πολλές είναι άλλωστε αυτές που ζηλεύουν τα ατελείωτα πόδια της, ενώ αρκετοί άνδρες θα ήθελαν να τους ρίξει έστω και ένα βλέμμα.

Μία φορά η Charlize αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα και τα έβαψε στην κυριολεξία μαύρα, κορακί και αυτό για τις ανάγκες μιας ταινίας της, ενώ τους περισσότερους πειραματισμούς τους έκανε με το μήκος των μαλλιών της και τα διάφορα κουρέματα. Μακριά, κοντό καρέ, κοντό αγορέ, μπούκλες, η Charlize όταν ��αριέται ξεσπά στα μαλλιά της, έτσι βρε παιδί μου για να εκτονώνεται κιόλας.

Όσο για το στυλ της στα ρούχα; Μπορεί στα πρώτα χρόνια να υπέπεσε σε μερικά στυλιστικά λαθάκια, όμως θεωρείται μια από τις πιο κομψές παρουσίες και σχεδόν όλες οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί έχουν χαρακτηριστεί εξαιρετικές.

Η ίδια πάλι δηλώνει ότι δεν προσέχει καθόλου την εμφάνισή της, κάνοντας πολλές γυναίκες να πρασινίζουν από τη ζήλεια τους, αφού χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια η γυναίκα είναι απλά καλλονή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top