Γνωστό μοντέλο ζητά 35.000 τον μήνα από τον πρώην της

Toν κατηγορεί ότι της ζήτησε να κάνει άμβλωση!!!

Γνωστό μοντέλο ζητά 35.000 τον μήνα από τον πρώην της
Για πρώτη φορά αντιμέτωποι στα δικαστήρια ήρθαν η Linda Evangelista και ο πρώην της Francois Henri Pinault, με το μοντέλο να ζητά περίπου 35.000 ευρώ τον μήνα για διατροφή και να υποστηρίζει πως ο Γάλλος δισεκατομμυ��ιούχος της ζήτησε να κάνει άμβλωση όταν του ανακοίνωσε πως περιμένει το παιδί του!

Το μοντέλο έφτασε στο δικαστήριο οικογενειακών υποθέσεων του Μανχάταν με λουλουδάτο πουκάμισο και μαύρη φούστα, ενώ δεκάδες φωτογράφοι περίμεναν να την απαθανατίσουν.

Το «ζουμί», πάντως, ήταν μέσα στην αίθουσα, όπου ο δικηγόρος της Evangelista είπε πως το 2006 ο Pinault -που πλέον είναι παντρεμένος με την Salma Hayek- της ζήτησε να κάνει άμβλωση, «ρίχνοντας» τον καρπό του 4μηνου έρωτά τους.

Το μοντέλο αρνήθηκε και τερμάτισε την σχέση τους, ενώ υποστηρίζει ότι ο 5χρονος Augustin James είναι δικό του παιδί και γι’ αυτό ο 49χρονος δισεκατομμυριούχος πρέπει να καλύψει τα υπέρογκα έξοδά του.

Η Evangelista τονίζει πως για το μεγάλωμα του κανακάρη χρειάζεται οπλισμένους σωματοφύλακες και νταντά επί 24ωρου βάσεως, με την δεύτερη να παίρνει περίπου 5.000 ευρώ, ενώ ζητά από τον Pinault να του αγοράσει μια… έπαυλη, ανάλογη με εκείνη που πήρε στην Καλιφόρνια για την 4χρονη κόρη που απέκτησε με την Salma Hayek, αξίας σχεδόν 10 εκατομμυρίων ευρώ.

«Δεν την γνώριζα καν πολύ καλά», δήλωσε ο Pinault στο δικαστήριο και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, με τον δικηγόρο του να επισημαίνει πως το μοντέλο δεν έχει ανάγκη από διατροφή καθώς η περιουσία του ανέρχεται σε 1,3 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2010 οπότε και έκανε την αίτηση διατροφής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top