Τουμασάτου: «Ο έρωτας με τον Αλέξανδρο γεννήθηκε πριν το τέλος της σειράς»

Ποιος έκανε το πρώτο βήμα;

Τουμασάτου: «Ο έρωτας με τον Αλέξανδρο γεννήθηκε πριν το τέλος της σειράς»

​Όλα όσα δεν γνωρίζουμε για τον έγγαμο βίο της με τον Αλέξανδρο Σταύρου. αποκάλυψε η Μαριάννα Τουμασάτου!

Η γνωριμία και ο έρωτάς τους αναπτύχθηκε στη σειρά «Βέρα στο δεξί» όπου πρωταγωνιστούσαν, ενώ τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να έχουν σχέση πολύ πριν τα φτιάξουνε.
«Γνωριζόμασταν πολύ καιρό. Δουλεύαμε μαζί στο σίριαλ και πιστεύω πως είναι καλύτερο να ξέρεις τι άνθρωπος είναι κάποιος προτού τα φτιάξεις μαζί του», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε πως ο έρωτάς τους γεννήθηκε λίγο πριν το τέλος της σειράς.

«Οι ρόλοι πρέπει να είναι ρόλοι. Οι γυναίκες πρέπει να είναι γυναίκες και οι άντρες αν��ίστοιχα. Δεν έκανα εγώ το πρώτο βήμα», υποστήριξε η Μαριάννα και αποκάλυψε γιατί εμπιστεύτηκε τον Αλέξανδρο και τον διάλεξε για πατέρα του παιδιού της: «δεν αισθάνθηκα ποτέ ασφαλής σαν άνθρωπος, ώστε να πω για κάποιον αυτός θα γίνει πατέρας του παιδιού μου.Ο Αλέξανδρος ξέρει να αγαπάει με έναν τρόπο που δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Ενδεχομένως κάποιος άλλος άνθρωπος να μην αναγνωρίζει αυτά που αναγνωρίζω εγώ. Ο άντρας πρέπει να τσαλακώνεται.Και ένας μάγκας ξέρει να αγαπάει. Όλοι πρέπει να βρίσκουν τρόπους να εκδηλώσουν την αγάπη τους».

Κι αν για τις ανάγκες της θεατρικής τους παράστασης είναι ένα βήμα πριν τον χωρισμό, στην πραγματικότητα Αλέξανδρος και Μαριάννα αγαπιούνται πολύ: «δεν είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες παρόλο που εργαζόμαστε στον ίδιο χώρο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top