Δείτε: τα (πρόστυχα) τα μαύρα τα εσώρουχα των σταρ

Ποιές επώνυμες μας τα έδειξαν επίτηδες και ποιές κατά λάθος;

Δείτε: τα (πρόστυχα) τα μαύρα τα εσώρουχα των σταρ
Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Το μαύρο φαίνεται πως είναι το αγαπημένο χρώμα των σταρ στα εσώρουχα: δεν το λέμε εμείς, από τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες τους βγαίνει το συμπέρασμα, καθώς δεν είναι λίγες οι επώνυμες κυρίες που βγήκαν με το σουτιέν ή το βρακάκι τους φάτσα φόρα, άλλοτε κατά λάθος και άλλοτε… επίτηδες!

Ξεκινάμε με την Miley Cyrus που βγάζει το εσώρουχο σε δημόσια θέα συχνά πυκνά: εκτός από το στυλιστικό attitude σε κάποιες εμφανίσεις της, η Miley έχει απαθανατιστεί με το σουτιέν ακόμα και κατά την διάρκεια βόλτας της στο ηλιόλουστο L.A..

Το μαύρο σουτιέν της προέταξε και η Sarah Jessica Parker στην πρόσφατη Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, οπότε και εμφανίστηκε με διάφανο λευκό εντυπωσιακό top που δεν έκρυβε με τίποτα το μαύρο εσώρουχό της. Ολίγον τι από το δαντελωτό της σουτιέν έχει δείξει και η Dita Von Teese, που θέλησε έτσι να «σπάσει» το μωβ του συνόλου που φορούσε στο κόκκινο χαλί!

Εκκεντρική όπως πάντα, η Lady Gaga δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα: αποκορύφωμα των αποκαλυπτικών της εμφανίσεων; Η στιγμή που βγήκε μόνο με τα εσώρουχά της, διχτυωτό καλσόν και ξεκούμπωτο τζιν μπουφάν! Κι ας ήταν 21 Φεβρουαρίου… κρύο δεν χαμπαριάζει η σταρ!

Με δαντελένια πορτοκαλί τουαλέτα που άφηνε τα μαύρα της εσώρουχα να φαίνονται περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Grammy η τραγουδίστρια των Black Eyed Peas, Fergie, ενώ με see through μαύρη τουαλέτα και ασορτί εσώρουχα έχει παρουσιαστεί σε δημόσια εκδήλωση η Naomi Campbell.

See through top, μαύρο «καυτό» δερμάτινο σορτς και all time classic μαύρο εσώρουχο επέλεξε για νυχτερινή της έξοδο η Rihanna, την ώρα που η Kesha προτίμησε κάτι σε μαύρο δαντελωτό για εκδήλωση ραδιοφωνικού σταθμού. Η δεύτερη, πάντως, ήταν πιο «μαζεμένη» από την πρώτη…

Μαύρη δαντέλα και στο εσώρουχο της Pamela Anderson, που μας άφησε με την απορία αν το πάνω μέρος του σουτιέν της φαινόταν επίτηδες ή καταλάθος απ�� το μαύρο φόρεμα με ραντάκι που φορούσε.

Hot αποκάλυψη έκανε σε πρόσφατη βόλτα της η Paris Hilton: έσκυψε να πιάσει κάτι και… από το διάφανο κολάν της φάνηκε το μαύρο στρινγκ που φορούσε! Ooops…

Για το τέλος αφήσαμε δύο επώνυμες που διάλεξαν… χρώμα: με φλούο ροζ σουτιέν που έβγαζε μάτι τραγούδησε πρόσφατα η Nicki Minaj, ενώ η Katy Perry εμφανίστηκε στα Grammy με λευκή τουαλέτα υπερπαραγωγή και… σουτιενάκι τίγκα στην πούλια!!!

​​ Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top