Stars που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Οι ομοιότητες είναι απίστευτες

Stars που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Λένε ότι κάπου στον κόσμο όλοι έχουμε έναν σωσία μας, αλλά εκεί στο Hollywood βρε παιδί μου είναι πάρα πολλοί οι stars που έχουν τον… κλώνο τους πολύ κοντά τους.

Όπως για παράδειγμα η Katy Perry που μοιάζει τρομακτικά πολύ με την Zooey Deschanel. Μαύρα μαλλιά, μπλε μάτια, ίδιο κόψιμο και σχεδόν ίδιο βλέμμα. Δεν είναι τυχαίο που αρκετοί είναι εκείνοι που τις μπερδεύουν. Η ίδια η Deschanel μάλιστα όταν ρωτήθηκε πώς αισθάνεται που λένε ότι είναι ίδια η Katy Perry, είχε δηλώσει:

«Δεν πιστεύω ότι είμαστε ίδιες, αλλά μπορώ να καταλάβω τη σύγκριση και δεν προσβάλλομαι. Πιστεύω ότι η Katy είναι πολύ όμορφη».

Αρκετοί είναι εκείνοι που μπερδεύουν την Keira Knightley με την Natalie Portman. Οι δυο τους έχουν μείνει πιστές στο καστανό χρώμα στα μαλλιά, ενώ πολλές φορές έχουν επιλέξει παρόμοια χτενίσματα στο κόκκινο χαλί. Με τις ίδιες γωνίες στο πρόσωπο και την ίδια λεπτεπίλεπτη φιγούρα μοιάζουν τόσο πολύ που αρκετοί είναι εκείνοι που τις μπερδεύουν.

Ομοιότητες μπορούμε να δούμε επίσης στη Selena Gomez και την Lucy Hale. Μάλιστα η δεύτερη είχε στις αρχές Απριλίου μια αμήχανη στιγμή με μία φανατική θαυμάστρια του Justin Bieber, η οποία την πέρασε για την Gomez και ήθελε απεγνωσμένα να πάρει το τηλέφωνό της για να μιλήσει με τον τραγουδιστή!!!!

Σαν αδελφές είναι επίσης η Amy Adams και η Isla Fisher. Κοκκινομάλλες και οι δύο με το ίδιο τσαχπίνικο βλέμμα, έχουν μπερδέψει αρκετό κόσμο, αν και η Isla δείχνει να το απολαμβάνει. «Αν το “Confessions of a Shopaholic” ήταν επιτυχία, τότε σ’ αυτήν έπαιζε η Isla Fisher. Αν όχι τότε πρωταγωνιστούσε η Amy Adams», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Και οι δύο είναι πανήψυλες, μελαχρινές, με μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια που έχουν τρελάνει πολύ κόσμο. Ο λόγος για τη Roselyn Sanchez και τη Nicole Scherzinger που στην κυριολεξία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Μιλώντας για ομοιότητα, δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε στη λίστα μας την Leighton Meester και την Minka Kelly. Παιδιά αυτές οι δύο είναι ολόιδιες. Ίδια μαλλιά, ίδια μάτια, ίδιο σουλούπι. Αφού λένε ότι δεν έχουν καμία συγγένεια και όλοι τις κοιτούν επιφυλακτικά.

Τέλος, πολλές ομοιότητες έχουν επίσης η Jewel και η Renee Zellweger. Ξανθές, πρασινομάτες με λευκή επιδερμίδα, έχουν κάνει πολλούς να τις μπερδέψουν, αλλά και να τις συγκρίνουν. Στην αρχή της καριέρας της μάλιστα η Jewel είχε ακούσει πολλά πικρόχολα σχόλια που την χαρακτήριζαν ως «η αφράτη Renee Zellweger» και την είχαν πικράνει πάρα πολύ.​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top