Έλληνες ηθοποιοί γυμνοί μπροστά στην οθόνη!

Δείτε τους να πετούν τα ρούχα τους

Έλληνες ηθοποιοί γυμνοί μπροστά στην οθόνη!
Οι Έλληνες όπως και να το κάνουμε φημίζονται για την γοητεία και την αρρενωπότητα τους. Πολλοί είναι οι ηθοποιοί που μας έχουν τραβήξει το..ενδιαφέρον όχι μόνο με το υποκριτικό τους ταλέντο αλλά και με τους αποκαλυπτικούς κοιλιακούς τους.

Ο Αλέξης Γεωργούλης αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Hollywood και κυνηγάει το όνειρο του στον χώρο της υποκριτικής. Προτού φύγει όμως από την Ελλάδα, άφησε ένα «ενθύμιο» στις θαυμάστριες του. Εμφανίστηκε γυμνός στην ταινία «Αύριο θα είναι αργά» αποκαλύπτοντας το κορμί του.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης αρρενωπός, σέξι και με χιούμορ πέταξε τα ρούχα του στην κινηματογραφική ταινία «Κυνήγι του λαγού» . Ο ηθοποιός πόζαρε γυμνός μπροστά στη ζωγράφο και στα μάτια εκατοντάδων γυναικών που θαύμασαν το κορμί του χωρίς κανέναν δισταγμό.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, πριν από 13 χρόνια κολύμπησε γυμνός στη θάλασσα για τις ανάγκες του ρόλου του στη σειρά «θύματα ειρήνης».

Ο ζεν πρεμιέ Ορέστης Τζιόβας υποδύθηκε στην τηλεοπτική σειρά «πόλεμος των άστρων» έναν ποδοσφαιριστή. Σε μια σκηνή όπου οι γυναίκες του βγάζουν τα ρούχα , ο Ορέστης μένει με τη μπάλα στο χέρι, ενώ οι γυναίκες ουρλιάζουν!

Ποια κοπέλα δεν θα ήθελε να έχει γείτονα της τον Γιάννη Τσιμιτσέλη; Και γιατί το λέμε αυτό; Oταν πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά «Πολυκατοικία» εμφανίστηκε γυμνός προκαλώντας ταραχή στους γείτονες και τις γειτόνισσες του.

Ο Αποστόλης Τότσικας διαθέτει ένα από τα πλέον καλογυμνασμένα κορμιά στην ελληνική showbiz..Πολλές είναι οι γυναίκες που έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν τον είδαν με μια μόνο πετσέτα να καλύπτει το βασικό σημείο και να φαίνονται οι γυμνασμένοι του μυς.

Για το τέλος αφήσαμε τον Νίκο Αναδιώτη, πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιό! Μάλλον ακολούθησε τη μέθοδο Τότσικα, αφού έμεινε και αυτός με μια πετσέτα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top