Lady Gaga-Taylor Kinney σημειώσατε… ΤΕΛΟΣ!

Χώρισαν μετά από 10 μήνες σχέσης

Lady Gaga-Taylor Kinney σημειώσατε… ΤΕΛΟΣ!

Δέκα μήνες κράτησε όλους κι όλους ο δεσμός της Lady Gaga με τον Taylor Kinney. Η 26χρονη τραγουδίστρια, χώρισε με τον 30χρονο ηθοποιό τον Vampire Diaries λόγω… δουλειάς!

Ναι. Καλά διαβάσατε. Καριερίστα η εκκεντρική star, μιας και τώρα που ετοιμάζεται για την περιοδεία της η οποία θα κρατήσει μέχρι την επόμενη χρονιά, θεωρεί πως θα είναι δύσκολο να συνδυάσει δουλειά και σχέση ταυτόχρονα.

Εκτός από την περιοδεία της, θα ηχογραφεί και το νέο της album, με αποτέλεσμα η καριέρα της να την έχει απορροφήσει τόσο πολύ, που να μην την νοιάζει τίποτ΄άλλο.

Φίλοι του ζευγαριού πάντως, μαρτυρούν στα ξένα tabloids πως οι δυο τους δεν ήταν αυτό που λέμε «προορισμένοι ο ένας για τον άλλον».

Ο Taylor Kinney προσθέτουν ήταν πιο πολύ ο εαυτός του και δύσκολα μπορούσε να καταλάβει την Lady Gaga, ενώ η νεαρή τραγουδίστρια τον ήθελε όχι τόσο για το χαρακτήρα, αλλά περισσότερο για την ομορφιά του, θεωρώντας πως κατέχει το αντικείμενο πόθου πολλών γυναικών, μιας και ο Kinney θεωρείται από τους πιο hot stars του Hollywood.

Μάλιστα οι φίλοι τους καταλήγουν πως αυτός ο δεσμός δεν είχε μέλλον, μιας και συν τοις άλλοις, ο ηθοποιός δεν ήταν και τόσο προστατευτικός μαζί της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top