Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Τρυφερές οικογενειακές στιγμές

Πώς διατηρεί τη σιλουέτα του το ζευγάρι;

Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Τρυφερές οικογενειακές στιγμές

Ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι αναμφίβολα ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη.

Πάντα σπορ ντυμένοι και οι δυο φαίνεται πως ακολουθούν π��όγραμμα διατροφής, στο οποίο επιθυμούν να μυήσουν και τα παιδιά τους. Τα γεύματα της οικογένειας βασίζονται κυρίως στα λαχανικά, το ψάρι και το λευκό κρέας ,ενώ από το καθημερινό τους γεύμα δεν λείπουν τα φρούτα και οι φρέσκοι χυμοί.

Το ζευγάρι έχει ιδιαίτερη προτίμηση στο τζόκινγκ , ειδικά τώρα που ο καιρός είναι καλός.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και η σύντροφος του όποτε βρίσκουν ελεύθερο χρόνο πηγαίνουν βόλτα μαζί με την κόρη τους Αναστασία και τον γιο τους.

Λίγο μετά τις 11, το πρωί της Πέμπτης 26/04, ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την ευτυχισμένη οικογένεια στην καθιερωμένη βόλτα στην παιδική χαρά κοντά στο σπίτι τους στον Νέο Βουτζά.
«Όση ώρα η Αναστασία έπαιζε με τον μπαμπά της , η Κάτια φρόντιζε τον γιο τους, χωρίς να τον αφήνει στιγμή από τα μάτια της», αναφέρει άνθρωπος που τους συνάντησε εκεί.

Ο παππούς της Κάτιας , Νίκος Ζυγούλης έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μικρή Αναστασία και συχνά βγαίνει μαζί της βόλτα στο πάρκο.

Ο performer ξεκινάει άμεσα την προετοιμασία για τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο «S club» στην παραλιακή. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 10 Μαΐου. Στη νέα συνεργασία ο Σάκης συναντάει τον Αντύπα, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου με το συγκρότημα της «Mamacita on fire» και τη 19χρονη Demy Παπαδέα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top