Μαριέττα Χρουσαλά: «Μια εγκυμοσύνη δεν μπορεί να μείνει κρυφή!»

«Ο, τι και εάν γίνει θα το μάθετε. Δεν νιώθω έτοιμη να μιλήσω ακόμα»

Μαριέττα Χρουσαλά: «Μια εγκυμοσύνη δεν μπορεί να μείνει κρυφή!»

Στις φήμες που την θέλουν να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της απάντησε η Μαριέττα Χρουσαλά.

Η πρώην παρουσιάστρια και νυν επιχειρηματίας, μπορεί να μην επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να διαψεύδει τα σενάρια που την θέλουν έγκυο, ωστόσο από τα συμφραζόμενα κανείς μπορεί να καταλάβει πως κάτι πολύ ευχάριστο συμβαίνει στη ζωή της!

«Δεν νιώθω έτοιμη να μιλήσω γι΄αυτό. Θα έρθει όμως και αυτή η στιγμή. Άλλωστε ο,τι και εάν γίνει θα το μάθετε. Μια εγκυμοσύνη δεν μπορεί να μείνει κρυφή», απαντά όλο νόημα.

Άλλωστε όπως λέει, «με τον Λέοντα μοιραζόμαστε την ίδια σκέψη ότι σκοπός του γάμου είναι και η δημιουργία οικογένειας. Δεν μπορεί κανείς να το προγραμματίσει αυτό, παρά μόνο να εκφράσει την επιθυμία, η οποία σίγουρα σ΄εμάς υπάρχει. Μας αρέσουν πολύ τα παιδιά και δεν θα λέγαμε όχι σε μια μεγάλη οικογένεια όταν έρθει η ώρα. Μακάρι να είναι σύντομα!»

Και συνεχίζει, εξηγώντας πως με τον σύζυγο της είναι πολύ ευτυχισμένη. Ποιο είναι το μυστικό της;

«Υπάρχει πολλή αγάπη στη σχέση μας, και με ευχαριστεί πολύ που έχουμε ενώσει ��ις ζωές μας. Υπάρχει κατανόηση, σεβασμός, αλλά και κοινά ενδιαφέροντα. Περνάμε τόσο ωραία, γιατί τυγχάνει να μας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Επίσης γελάμε πολύ. Το πιο σημαντικό είναι οι καθημερινές στιγμές σ’ ένα ζευγάρι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top