Ανάβει φωτιές η πρώην του Eros Ramazzotti

Κάνει τους πάντες να παραμιλούν

Ανάβει φωτιές η πρώην του Eros Ramazzotti

Η Michelle Hunziker, η πρώην σύζυγος του Eros Ramazzotti, μπορεί να χώρισε από τον Ιταλό τραγουδιστή, αλλά δεν φόρεσε και μαύρες πλερέζες. Το αντίθετο θα λέγαμε…

Το αποδεικνύουν αυτό οι τελευταίες της φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα και τη δείχνουν με το μαγιό της στην παραλία.

Ο φωτογραφικός φακός δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο καλογυμνασμένο κορμί της κατάξανθης καλλονής, η οποία αποφάσισε να πάει στη θάλασσα και να κάνει τις πρώτες της βουτιές.

Η Michelle γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 1977 στο Λουγκάνο της Ελβετίας. Με Ολλανδέζα μητέρα και Γερμανό πατέρα, η Michelle ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με τον χορό, αλλά και τον αθλητισμό.

Σε μικρή ηλικία όμως έχασε τον πατέρα της, οπότε μαζί με τη μητέρα της μετακόμισαν στο Μιλάνο. Εκεί ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και την τηλεόραση, ενώ όταν ήταν μόλις 19 παρουσίασε το δικό της show στην ιταλική κρατική τηλεόραση.

Στα 19 της ήταν που γνώρισε και αρραβωνιάστηκε τον Eros Ramazzotti. Απέκτησαν μαζί μια κόρη και χώρισαν το 2002.

Έχει πρωταγωνιστήσει στις καμπάνιες διεθνών οίκων μόδας, όπως ο Armani και ο Roccobarocco και έχει παίξει και σε τηλεοπτικές σειρές.

Στην Ιταλία θεωρείται μια από τις πιο sexy γυναίκες της showbiz και φυσικά όπου βρεθεί τραβά τα βλέμματα σαν μαγνήτης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top