H Whitney Houston «τα είχε» κρυφά με τον Michael Jackson;

Ο Βασιλιάς της Ποπ ήταν ερωτευμένος και ήθελε να την παντρευτεί!

H Whitney Houston «τα είχε» κρυφά με τον Michael Jackson;

Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση της Whitney Houston με τον Michael Jackson. Ωστόσο η συνέντευξη του πρώην σωματοφύλακα και έμπιστου του βασιλιά της ποπ, έρχεται για τα καλά να ταράξει τα νερά.

Ο Matt Fiddes, ισχυρίζεται πως οι δυο τους, είχαν μια πολύ καυτή σχέση το 1991, με τον Βασιλιά της Ποπ να θέλει μέχρι και να την παντρευτεί!

Και συνεχίζει αποκαλύπτοντας πως για ένα διάστημα, η Whitney είχε μετακομίσει στο ράντσο του Jackson, και οι δυο τους ζούσαν σαν ένα κανονικό ζευγάρι.

«Ο Michael ήλπιζε η σχέση τους να φτάσει πιο μακριά, και ξέρω πως ονειρευόταν να την παντρευτεί», προσθέτει ο πρώην σωματοφύλακας του.

Δυο εβδομάδες κράτησε η σχέση τους, χώρισαν και ξανασυναντήθηκαν μια δεκαετία αργότερα, σε συναυλία στη Νέα Υόρκη, όπου ο Jackson γιόρταζε τα 30 χρόνια του στη μουσική, με το κλίμα μεταξύ τους να είναι συγκινησιακά φορτισμένο.

«Οι δυο τους μοιράστηκαν τις τελευταίες τους αγκαλιές, ενώ ο Michael παρακαλούσε τη Whitney να κόψει τα ναρκωτικά που κατέστρεφαν τη ζωή της. Αγκαλιάστηκαν και ο ένας ψιθύρισε στον άλλον πόσο τον αγαπά. Το συναίσθημα αυτό ήταν γραμμένο στα πρόσωπα τους», καταλήγει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top