Γιόρτασε α λα ελληνικά τα 70 της η Barbra Streisand!!

Με σουβλάκι και εκλεκτούς φίλους

Με ελληνικό σουβλάκι και συντροφιά λίγους καλούς, αλλά εκλεκτούς φίλους η Barbra Streisand γιόρτασε την 70η επέτειο των γενεθλίων της.

Το γλέντι έγινε στην ταβέρνα του Έλληνα Tony στο Μαλιμπού , που είναι πολύ δημοφιλής στα αστέρια του αμερικανικού σινεμά και κάθε βράδυ γίνεται εκεί το αδιαχώρητο. Απαστράπτουσα η τραγουδίστρια –θρύλος εμφανίστηκε με τον αγαπημένο της σύζυγο, ηθοποιό και σκηνοθέτη James Brolin.

Από αυτή τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Steven Spielberg που έχει χαρακτηρίσει τη δουλειά της στο "Yentl" ως το πιο εντυπωσιακό ντεμπούτο από την εποχή του «Πολίτη Κέιν». Την εορτάζουσα τίμησαν με την παρουσία τους ακόμη ο Kenny G, η Jane Fonda, ο Peirce Brosnan, ο Quincy Jones, o John Travolta με τη γυναίκα του Kelly Preston και πολλοί ακόμα επώνυμοι.

H Barbra Streisand είναι η δεύτερη μεγαλύτερη σε ηλικία τραγουδίστρια που βρίσκεται στην κορυφή των αμερικανικών τσαρτ με τις περισσότερες Νο1 κυκλοφορίες και η πρώτη τραγουδίστρια που βρίσκεται στα top charts επί πέντε συνεχόμενες δεκαετίες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top