Κινέζικο όνομα έδωσε στην κόρη του ο Hugh Grant!

«Προτείνω σε όλους να κάνουν παιδιά», δήλωσε ο φανατικός εργένης

Κινέζικο όνομα έδωσε στην κόρη του ο Hugh Grant!
Ανεπιφύλακτα συνιστά την πατρότητα ο Hugh Grant, που περιέγραψε με χιούμορ τον τρόπο με τον οποίο άλλαξε την ζωή του ο ερχομός της κόρης του, πριν από περίπου έξι μήνες και αποκάλυψε ότι της έδωσε… κινέζικο όνομα!

Jingxi είναι ένα από τα ονόματα της μικρής (το άλλο είναι Tabitha), το οποίο, όπως εξήγησε ο Βρετανός ηθοποιός, σημαίνει «χαρούμενη έκπληξη».
Βλέπεις, όταν του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη η σύντροφός του, η οποία -by the way- είναι κινεζικής καταγωγής, μια έκπληξη του ήρθε όσο να ‘ναι…

«Είναι εκπληκτικό που όλοι είχαν δίκιο τόσα χρόνια που έλεγαν "Hugh, γιατί δεν κάνεις παιδιά; πραγματικά αλλάζουν τη ζωή σου"... Κι εγώ σκεφτόμουν "Ω! Βουλώστε το!" και τώρα που έχω, πρέπει να πω ότι όντως αλλάζει τη ζωή. Το συνιστώ!», είπε ο 51χρονος πρωταγωνιστής και φανατικός εργένης.

Μετά τη συνέντευξη ο ηθοποιός, που ετοιμάζεται για το δεύτερο σίκουελ των περιπετειών της Μπρίτζετ Τζοουνς, συναντήθηκε με δυο κοριτσάκια που έγιναν διάσημα τραγουδώντας στο Youtube. Ως κλασσικός χαζομπαμπάς, δεν σταμάτησε να τα αγκαλιάζει!!!

​​ Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top