Κόντρα Αντώνη Ρέμου – Ραλλίας Χρηστίδου για ένα τραγούδι

Πόσο μοιάζουν «Τα Χιλιόμετρα Όλα» με το «Κρύψου»;

Κόντρα Αντώνη Ρέμου – Ραλλίας Χρηστίδου για ένα τραγούδι
Ο κακός χαμός έχει ξεσπάσει μεταξύ του Αντώνη Ρέμου και της Ραλλίας Χρηστίδου, καθώς το νέο τραγούδι του πρώτου «Τα Χιλιόμετρα Όλα» μοιάζει εκπληκτικά με την παλιότερη επιτυχία της συναδέλφου του «Κρύψου»!

Μαλλί με μαλλί κοντεύουν να πιαστούν οι συντελεστές των δύο τραγουδιών, που προσπαθούν να βρουν άκρη με τα της αντιγραφής.

Το «Κρύψου» της Ραλλίας κυκλοφόρησε το 2006, σε μουσική Μαρίας Παπαδοπούλου και στίχους Ρεβέκκας Ρούση, ενώ «Τα Χιλιόμετρα Όλα» το 2012, σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Νίκου Μωραΐτη.

«Μοιάζουν λίγο. Το έχετε ακούσει; Δεν ξέρω», είπε όλο νόημα στην κάμερα του Star η Ραλλία, ενώ η Ρεβέκκα Ρούση παραδέχθηκε το... προφανές, ότι δηλαδή τα δύο τραγούδια μοιάζουν εκπληκτικά.

Πιο… «καταπέλτης» ήταν η Μαρία Παπαδοπούλου, που εξήγησε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star μία μία τις ομοιότητες: «μοιάζουν προκλητικά! εισαγωγή και κουπλέ είναι παρόμοια. Ο τρόπος που είναι ο ρυθμός και οι συγχορδίες έχουν πατήσει καθαρά στο “Κρύψου”. Οι εντυπώσεις δείχνουν ότι είναι αντιγραφή».

Τυχαίο ή μοιραίο; Ουδείς γνωρίζει!
Πάντως, αν δεν τα βρουν οι δημιουργοί μεταξύ τους, το σουξέ θα το αναλάβει η Ευελπίδων
​​ Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top