Αυτές είναι οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ φωτογραφίες που τράβηξε η Marilyn Monroe

Την απεικονίζουν topless, εβδομάδες πριν το θάνατο της!

Αυτές είναι οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ φωτογραφίες που τράβηξε η Marilyn Monroe

Η αλήθεια είναι πως έχουμε χάσει το λογαριασμό από τις άπειρες φωτογραφίες τις Marilyn Monroe, που έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας μετά το θάνατο της.

Ωστόσο, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες που σας δείχνουμε, είναι οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ της ξανθιάς σεξοβόμβας, μιας και πρόκειται για την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ της φωτογράφιση πριν πεθάνει. Αυτή και καμία άλλη δεν πρόλαβε να κάνει η Marilyn.

Οι vintage φωτογραφίες με το πολύ ιδιαίτερο στυλ, απεικονίζουν την ξανθιά σεξοβόμβα, άλλοτε topless, και άλλοτε ολόγυμνη να ξαπλώνει μπρούμυτα σε ένα κρεβάτι, με μερικά μόνο σεντόνια να καλύπτουν το κορμί της.

Τα σπάνια φωτογραφικά στιγμιότυπα θα τεθούν σε δημοπρασία τον επόμενο μήνα, ενώ η τιμή τους αναμένεται να φτάσει στα ύψη, καθώς αποτελούν κάτι σαν το «Κύκνειο (φωτογραφικό) Άσμα» της Monroe.marilyn3.jpg

Τις εν λόγω φωτογραφίες τράβηξε ο Bert Stern, μόλις λίγες εβδομάδες πριν η Marilyn βρει τραγικό θάνατο.

Στα 36 της, η ντίβα του Hollywood είναι πιο sexy από ποτέ όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς.

Ιδιαιτερότητα των φωτογραφιών; με το πέρασμα του χρόνου έχουν κιτρινίσει, αποκτώ��τας μια πιο… vintage όψη. Ωστόσο η Marilyn αναμφισβήτητα παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο.

Διόλου τυχαίο λοιπόν που η τιμή των εν λόγω φωτογραφιών αναμένεται ν΄αγγίξει τις 15.000 λίρες!

Χαρακτηριστικό είναι πάντως πως η Marilyn δείχνει πιο υγιής και ευτυχισμένη από ποτέ, χωρίς τίποτα να μαρτυρά το θάνατο της που πλησιάζει.
marilyn4.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top