Επεφύλασσε το πιο ωραίο δώρο στον μπαμπά των παιδιών της!

Εφτά χρόνια παντρεμένοι και τώρα της βγήκε

Το πιο... γλυκό δώρο επεφύλασσε στον άντρα της, η Jocelyn Knight, καθώς του τραγούδησε για πρώτη φορά με τη μελωδική της φωνή μετά από 7 χρόνια γάμου, ενώ ταξίδευαν με το αυτοκίνητο στο Μιζούρι, με τα δύο τους παιδιά.

Παρόλο που οι γιοι τους, Liam και Leonard, δεν έδειξαν ενθουσιασμένοι, ο ίδιος το απόλαυσε χαμογελώντας και δείχνοντας περήφανος για τη γυναίκα του. «Είχα ακούσει τη γυναίκα μου να σιγοτραγουδά νανουρίσματα στα παιδιά μας όταν ήταν μικρά για να κοιμηθούν. Πίστευα ότι έχει πολύ καλή φωνή και αναρωτήθηκα πώς θα ήταν αν προσπαθούσε να τραγουδήσει στα αλήθεια.

Όταν άρχισε να τραγουδά στο αυτοκίνητο, της είπα να μου δώσει αμέσως την κάμερα. Δεν έδειξε προθυμία γιατί δεν της αρέσει να την παρατηρούν και φοβάται την κριτική. Μου προσέφερε χαλάρωση να την ακούω να τραγουδά. Της είπα ότι δε με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι, γιατί εγώ πιστεύω ότι ακούγεται όμορφα.

Στο τέλος πιστεύω ότι και η ίδια το ευχαριστήθηκε που τραγούδησε φωναχτά. Αργότερα, μου αποκάλυψε ότι ποτέ κανείς στην ενήλικη ζωή της δεν την είχε ακούσει να τραγουδά» είπε ο άντρας της Jocelyn.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top