Σκιέρ δημιουργούν χιονοστιβάδα

Υποχώρησε το χιόνι κάτω από τα πόδια του

 Ένας σκιέρ στις Αυστριακές Άλπεις βιντεοσκόπησε τη στιγμή που υποχώρησε το χιόνι κάτω από τα πόδια του...

Η συγκεκριμένη off-piste περιοχή, κοντά στο Σεντ Αντόν, ανάμεσα στα Ελβετικά και Γερμανικά σύνορα, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους σκιέρ. 

Κάποιοι είχαν ήδη ξεκινήσει να κατεβαίνουν το βουνό, ενώ άλλοι περίμεναν τη σειρά τους. Σε ένα σημείο όμως το χιόνι ήταν πιο ασταθές.  Υποχώρησε από το βάρος και τη φόρα των σκιέρ, δημιουργώντας μία χιονοστιβάδα. Ο άνδρας που φορούσε την κάμερα φαίνεται να χάνει την ορατότητά του από το χιόνι που τινάζεται ψηλά στον αέρα. Ευτυχώς κανείς δε θάφτηκε κάτω από το χιόνι, ενώ ομάδα διάσωσης έσπευσε στο σημείο.

Φοιτητής κατέγραψε τη συντριβή ελικόπτερου

Τη στιγμή πτώσης ελικοπτέρου σε βουνό του Κιργιστάν κατέγραψε ένας φοιτητής από το Βερολίνο, ο οποίος μάλιστα βρισκόταν μέσα στο ελικόπτερο.

Ο 22χρονος Ντέιβιντ κατέγραψε λεπτό προς λεπτό την πτήση ελικοπτέρου που κατέληξε πάνω στα βράχια του βουνού Καν Τενγκρί τον Ιούλιο του 2018, όταν ο πιλότος δεν κατάφερε να το προσγειώσει. 

Τώρα μοιράζεται το βίντεο του και μιλά για τις τρομακτικές στιγμές που έζησε. Και οι οχτώ τουρίστες που επέβαιναν στο ρωσικής κατασκευής ελικόπτερο επέζησαν, τέσσερις όμως τραυματίστηκαν σοβαρά, ανάμεσά τους και μία 37χρονη Πολωνή που έμεινε ανάπηρη από τη μέση και κάτω. Ο Ντέιβιντ όπως είπε στη Βρετανική εφημερίδα Daily Mail, συνειδητοποίησε πως είχε λουστεί με κηροζίνη και φοβήθηκε πως θα καιγόταν ζωντανός. Δεν μπορούσε να μετακινηθεί, καθώς είχε πέσει πάνω του άλλος τραυματισμένος επιβάτης, πάλεψε όμως και κατάφερε να βγει από το ελικόπτερο.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top