Οδηγός συνάντησε στον δρόμο του μία…

Αντί να τρομάξει εκείνος, τρόμαξε εκείνη

Ένας οδηγός στην περιοχή του Μετσόβου κατέγραψε με το κινητό του μία αρκούδα που συνάντησε στον δρόμο. Ο οδηγός αντί να φύγει τρομαγμένος, άναψε τα φώτα του αυτοκινήτου του και ακολούθησε το άγριο ζώο προκειμένου να το μαγνητοσκοπήσει. Η αρκουδίτσα όμως ήταν αυτή που τρόμαξε τελικά και τράπηκε σε φυγή. 

Όπως δήλωσε ο οδηγός, δεν ξαφνιάστηκε με το θέαμα αυτό, καθώς, όπως είπε, είναι πιο πιθανό να συναντήσεις αρκούδα στους δρόμους του Μετσόβου, παρά οποιοδήποτε άλλο ζώο.

Δραματική διάσωση αλόγου

Τη δραματική διάσωση ενός αλόγου από πνιγμό κατέγραψε κάμερα κινητού στην Ουαλία μετά την καταιγίδα Κάλουμ.

Ένας άνδρας βούτηξε κυριολεκτικά στο πλημμυρισμένο χωράφι του για να σώσει ένα από τα άλογά του που είχε παγιδευτεί στο νερό. Οι δυνατοί άνεμοι και οι ισχυρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν τις χειρότερες πλημμύρες που έχει δει η χώρα τα τελευταία 30 χρόνια. Φράγματα ποταμών έσπασαν με αποτέλεσμα το νερό να πνίξει καλλιέργειες, ζώα, ακόμα και 3 ανθρώπους.

Η πιο περίεργη κλήση ever 

Μία περίεργη κλήση δέχθηκε ο σερίφης του Σαν Μπερναντίνο στην Καλιφόρνια. Ένα γουρούνι σε μέγεθος μικρού αλόγου, όπως το περιέγραψαν οι κάτοικοι, εντοπίστηκε να τρέχει στους δρόμους μιας ήσυχης γειτονιάς.

Οι αρχές του Σαν Μπερναντίνο είχαν δεχθεί κι άλλες κλήσεις και ήξεραν πού μένει το χαμένο γουρουνάκι. Η αστυνομικός βρήκε ένα τρικ για να το οδηγήσει λοιπόν σπίτι του.

 Είχε μέσα στην τσάντα της μία σακούλα με doritos και ακολουθώντας τη στρατηγική γνωστών ηρώων παραμυθιών, έφτιαξε έναν διάδρομο από ψίχουλα που βοήθησε το ζώο να βρει τον δρόμο του και να πάει πίσω στους ιδιοκτήτες του.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top