Πεντανόστιμο mont blanc κάστανο

O Λάμπρος Βακιάρος έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία

Να γλυκάνει τους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» είπε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Παρασκευής.

Eλαφριά πανακότα με γλυκό κρασί και φρούτα

Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε mont blanc κάστανο με garni, δείχνοντας βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Trifle κρέμας με σάλτσα πορτοκάλι

•    1 συσκευασία Βάση για τούρτα με γεύση Σοκολάτα 
•    400 γρ. άγλυκος πουρές κάστανο
•    200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο Ολλανδίας
•    100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) άχνη ζάχαρη
•    40 γρ. (8 κουτ. σούπας) κονιάκ
•    1 φάκελος Garni με γεύση Βανίλια 
•    1 φάκελος Garni με γεύση Σοκολάτα 
•    500 ml (2½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
•    30 γρ. (6 κουτ. σούπας) Κακάο 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top