Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης.
Ο σεφ ετοίμασε χοιρινές μπριζόλες με γλυκοπατάτες και λαχανάκια Βρυξελλών και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
• 4 – 5 χοιρινές μπριζόλες κόντρα
• 60 γρ. ελαιόλαδο + 30 γρ.
• 120 γρ. ξύδι βαλσάμικο
• 1 κιλό γλυκοπατάτες (κομμένες σε μεσαίους κύβους)
• 500 γρ. λαχανάκια Βρυξελλών
• 4 – 5 σκελίδες σκόρδο (με τη φλούδα)
• 5 – 6 κλωναράκια θυμάρι
• 120 γρ. ζωμό λαχανικών
• Αλάτι – πιπέρι
• Μουστάρδα για το σερβίρισμα
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.