Μοσχαράκι με πλεξούδες και λαχανικά στη γάστρα

Ο Λάμπρος Βακιάρος μας δείχνει πώς να το φτιάξουμε

Μοσχαράκι με πλεξούδες και λαχανικά στη γάστρα έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Παρασκευής.

Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» κι έφτιαξε μοσχαράκι με πλεξούδες και λαχανικά στη γάστρα.

Γεμιστοί κεφτέδες κοτόπουλου με μοτσαρέλα

Τα υλικά

•    1 κιλό μπούτι μοσχάρι
•    60 γρ. ελαιόλαδο
•    240 γρ. κόκκινο κρασί
•    1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    1 πράσο (ψιλοκομμένο)
•    2 πιπεριές φλώρινης (ψιλοκομμένες)
•    1 καρότο (ψιλοκομμένο)
•    2 σκελίδες σκόρδο
•    3 φύλλα δάφνης
•    950 γρ. ζωμό κότας ή λαχανικών
•    500 γρ. ζυμαρικά πλεξούδες
•    15 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
•    Ξερή μυζήθρα για το σερβίρισμα

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top