Ψαροκροκέτες έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».
Ο σεφ έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
• 1.5 κιλό μπακαλιάρο
• 60 γρ. αλεύρι
• 7 γρ. πάπρικα γλυκιά
• 2 αυγά
• 100 γρ. φρυγανιά ή panko
• 25 γρ. μαϊντανό
• Aλάτι – πιπέρι
• Eλαιόλαδο για το τηγάνισμα
Για τη σάλτσα Ταρτάρ
• 130 γρ. γιαούρτι
• 120 γρ. μαγιονέζα λάιτ
• 5 μικρά αγγουράκια τουρσί
• 6 γρ. κάπαρη
• 90 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 4 γρ. φύλλα μαϊντανό
• 15 γρ. χυμό λεμόνι
• 2 γρ. ξύσμα λεμόνι
• 2 γρ. ζάχαρη
• 1.5 γρ. πιπέρι
• Αλάτι
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ