Το μυστικό για πεντανόστιμο χοιρινό με αρακά και πατάτες

Ο Λάμπρος Βακιάρος δείχνει πως να πετύχετε ένα νόστιμο πιάτο

Χοιρινό με αρακά και πατάτες έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Ο σεφ έδειξε στους τηλεθεατές βήμα-βήμα τη διαδικασία και τους προέτρεψε να το σερβίρουν προσθέτοντας φρέσκο πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο και γιαούρτι.

Γεμιστά κολοκυθάκια ορφανά με κρέμα λεμονιού

Τα υλικά

•    800 γρ. χοιρινό μπούτι
•    75 γρ. ελαιόλαδο
•    1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    2 σκλελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
•    3 καρότα (κομμμένα σε ροδέλες)
•    30 γρ. πελτέ
•    15 γρ. αλεύρι
•    240 γρ. λευκό κρασί
•    480 γρ. ζωμό λαχανικών ή κοτόπουλο
•    1/2 κιλό πατάτες baby
•    1 κιλό αρακά
•    30 γρ. άνηθο (ψιλοκομμένο)
•    80 γρ. χυμό λεμόνι
•    Γιαούρτι
•    Αλάτι και πιπέρι

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top