Χοιρινό με αρακά και πατάτες έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».
Ο σεφ έδειξε στους τηλεθεατές βήμα-βήμα τη διαδικασία και τους προέτρεψε να το σερβίρουν προσθέτοντας φρέσκο πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο και γιαούρτι.
Τα υλικά
• 800 γρ. χοιρινό μπούτι
• 75 γρ. ελαιόλαδο
• 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 2 σκλελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
• 3 καρότα (κομμμένα σε ροδέλες)
• 30 γρ. πελτέ
• 15 γρ. αλεύρι
• 240 γρ. λευκό κρασί
• 480 γρ. ζωμό λαχανικών ή κοτόπουλο
• 1/2 κιλό πατάτες baby
• 1 κιλό αρακά
• 30 γρ. άνηθο (ψιλοκομμένο)
• 80 γρ. χυμό λεμόνι
• Γιαούρτι
• Αλάτι και πιπέρι
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.